Maart

29/03 & 30/03 Feest

Hiep hiep hoera voor Amber en Asile! Bekijk zeker het album 'Verjaardagen' voor alle verjaardagsfoto's.

22/04 Thema Pasen

Voor de turnles zijn we nog op zoek naar eierdozen. Wie verzamelt mee?

19/03 Astronautje, astronautje, mag ik met je mee omhoog?

Thema 'De ruimte' kwam er naar aanleiding van de grote interesse hierover bij veel kleuters in onze klas. Het werden 2 leuke weken waarbij we heel wat nieuwe dingen leerden & ontdekten.

  • We zijn allemaal eens astronaut in een ruimtestation geweest, waarbij we maanstenen konden onderzoeken en onze bevindingen mochten 'typen' op een 'echte' laptop.

  • We leerden het verhaal kennen van 'SOS Supersam, de reddende ruimteman'. SOS Supersam helpt alle ruimtewezens naar bed. Enkele kleuters mochten dit verhaal uitbeelden. Zo werd het een leuk toneel waarbij ook de kleuters van juf Els konden meegenieten.


  • We schilderden onszelf in de ruimte, en maakten ook een ruimtewezen in een ufo

  • We leerden dat we op een soort bol wonen die de aarde noemt, dat de zon eigenlijk een ster is, dat er verschillende planeten zijn, je in de ruimte kan zweven, en zooooveel meer!

Bekijk zeker ons foto-album voor meer sfeerfoto's over dit thema.


Wist je dat...? Wij ook al kennismaken met de verschillende cijfers? (0-6) Dit leren we nog verder in het derde kleuter.


Wij als astronaut

8/03 Thema de ruimte


5/03 Einde thema 'Gekke monsters'

Ons knotsgekke thema zit er weeral op. Voor sfeerfoto's, bekijk zeker het fotoalbum.

5/03 Einde van feestweek

Driedubbel feest deze week.

Op woensdag werd Emmely 5 jaar, en donderdag mochten zowel Asile als Aube 5 kaarsjes uitblazen. Dikke proficiat aan iedereen!