Måter med teknologi

8 måter å oppnå noe med tekonologi

Kilde: https://eu-acerforeducation.acer.com/learning-skills/infographic-time-management-in-k12-education-8-ways-to-achieve-it-with-technology/

For mange mennesker, spesielt de som ikke er kjent med det, føles det som teknologi er både en tidsbesparende og en tidsspiller, og at den ikke holder løftet om økt effektivitet. Men teknologi, som et annet verktøy, er bare effektivt når det brukes riktig: La oss se på noen måter teknologi kan redusere lærerens arbeidsbelastning og forbedre tidsstyringen.


1. Identifiser tidsmakere

Mens teknologien tar sikte på å spare tid, kan det også føre til å kaste bort det - hvor mange ganger har du brukt timer på å surfe på Facebook og lurte på hvor den tiden hadde gått? Det kan være en god ide for lærere å bruke en overvåkingsapp for å spore deres bruk av mobile enheter for å finne og eliminere de faktorene som er avløp på deres tid.

2. Planlegge fremover

Har du tusen ting å gjøre og bare tjuefire timer for å gjøre dem? Dette er en felles følelse, og lærere er ikke de eneste fagpersonene som plages av det, men det er mange programmer for å planlegge dagen, uken, selv skoleåret, slik at du kan sette mål og prioritere akutte oppgaver - og som en bonus, du vil aldri være sen for noe.

3. Invester tid nå, spar tid senere

Integrering av teknologi i deres undervisningsmetoder kan føle seg skremmende, spesielt for de som har ligget bak lærerens skrivebord siden før oppfinnelsen av EdTech, og oppfatter det som en nyhet: i begynnelsen kan lærere føle at EdTech sliter mer tid enn det sparer fordi det tar dem lang tid å lære å bruke den, men kunsten er å se det som en investering i stedet for å kaste bort. Sett realistiske forventninger i forhold til skolens ressurser på hvordan og hvor mye du kan implementere EdTech i klasserommet ditt, søk hjelp fra dyktige kolleger, og du vil finne at tiden du er "kaste bort" nå vil bli gitt tilbake til deg senere.

4. Analyser data raskere

Dataanalyse er en av oppgavene som teknologien er best på, og når forelesningene er over, finner lærerne seg selv mye å gjøre: å undersøke studentopptredener for å finne svakheter, for eksempel, er en prosess som kan være lang og kjedelig og inntrengende på tiden for å planlegge de neste leksjonene. Men hvis du ikke lenger trenger å gjøre det manuelt, og teknologien identifiserer om noen sekunder, vil kampene du har funnet i minutter eller timer, frigjøre mye tid for å fullføre dine andre oppgaver.

5. Administrasjonen er lett

En lærer jobber ikke bare med leksjoner: det er merking, planlegging av innholdet i dine neste forelesninger, håndtering av en rekke administrative oppgaver - og det finnes også mange apper tilgjengelig for hver av disse. Du kan administrere tester og gi oppgaver som blir gradert automatisk, lage flytskjemaer og notater eller laste ned ferdige planer og øvelser; bare finn det som passer best for deg.

6. Kommunikasjon er nøkkelen

Sosialmedier er ikke bare en distraksjon: teknologien har gjort det lettere enn noensinne å kommunisere med hverandre, så en god bruk av Facebook og WhatsApp kan være et godt verktøy for å dele relevant informasjon med både studenter og foreldre slik at ingen savner viktige kunngjøringer, og du kan fremme et miljø med treveis samarbeid og tillit mellom sentrale aktører av en god utdannelse-lærere, studenter og familier.

7. Lærer samarbeid

Når det gjelder kommunikasjon, har brukervennligheten av langdistanseforbindelser skapt et globalt læresamfunn som kan redde alle lang tid: forestill deg å ha noe av arbeidet ditt allerede gjort av en kollega halvveis over hele verden som er villig til å dele leksjonsplaner og materiale som jobbe like bra for deg.

8. La elevene gjøre arbeidet

Teknologien kan også vesentlig fremskynde og forbedre praksisen med peer-veiledning og peer-to-peer-markering: Studentene kan enkelt evaluere sin egen og hverandres arbeid og lære av hverandre hvor som helst, når som helst, og dermed ta litt av byrden av lærerens skuldre og utvikle en bedre forståelse av kvalitetsstandardene de forventes å nå.

Selv i en verden som ser ut til å bevege seg raskere og raskere, finnes det utallige muligheter for å holde tritt med våre raske liv, hvis du vet hvor du skal se - og med teknologi, er svaret på kongerommet ofte i lommen .