"Komponist, pianist og tekstforfatter Runar Andersen er en av de sjeldne fugler som beveger seg i forskjellige genre uten å gå på kompromiss"

Jan Arnesen (Farojournalen)


Komponist, pianist, tekstforfatter og produsent Runar Andersen har utgitt tilsammen fire kritikerroste album. Andersen har også skrevet filmmusikk for Caprino Panoramic og utgitt to notehefter med egne pianokomposisjoner. Er nå aktuell med ny CD utgivelse, "Trøst" som lanseres i løpet av 2018.

NYHET 2018!

Hør melodien "Blå blomst" fra det kommende albumet her

Trøst er en ny instrumental CD utgivelse bestående av femten nye pianokomposisjoner. Flere av stykkene er arrangert for strykekvartett og piano. Det musikalske uttrykket og lydbildet er nakent, nært og melodiøst. Musikken har elementer fra både norsk musikktradisjon, jazz og rene klassiske uttrykk.

Utgivelsen har mottatt støtte fra "Fond for utøvende kunstnere".

Musikk og pianoarrangement: Runar Andersen.

Strykerarrangement: Ole Henrik Giørtz.

Cover og omslagsbilder: Therese N. Andersen (www.tnafoto.com)

Releasedato kunngjøres senere.

Notehefter

"Runar Andersens karakterstykker er en kilde til glede for utøvere i alle aldre! Upretensiøse med mang en harmonisk overraskelse og med små lune personlige kommentarer til hvert stykke. Valser for alle årstider, og to tangoer som jeg falt pladask for, Tango Traumate og Tango Tristesse, sistnevnte i Wolfgang Plagge`s sprelske arrangement! ANBEFALES HERVED!"

Liv Glaser Munch

Les mer, bestill noter her