Lapsityö

Varkkityö

Varkit kokoontuvat joka perjantai Eväs-Torpan pihalla klo 19, mistä yhtä matkaa ohjaajien kanssa siirrytään Pysäkille (seurakunnan toimitila Virkkalan keskustassa). Varkit palaavat Pysäkiltä Eväs-Torpalle noin klo 20.30. Varkit on tarkoitettu noin 9-13-vuotiaille.

Iltaan on hyvä varustautua sään mukaisella vaatetuksella, sillä joskus iltaan sisältyy ulkoilua. Poikkeuksista ohjelmassa ilmoitetaan paikallislehdessä srk:n kokousilmoituksen yhteydessä, netissä sekä tekstiviestillä vanhemmille. Illan aikana on hengellinen osuus, rukousta ja yhdessä oloa mm. pelaillen ja kisaillen.

Varkkityöhön otetaan ilolla vastaan esimerkiksi kyyditys apua Torpalta Pysäkille. Myös kaikki "vierailevat tähdet" ovat toivottuja!

Tervetuloa mukaan varkkina tai tutustumaan vastuunkantajana!

(otsikon kuva)

Pyhäkoulu

Hengellispainotteista ohjattua yhdessä tekemistä, opetusta, askartelua.

Pyhäkoulu on tarkoitettu kaikille 4 – 8 -vuotiaille lapsille.

Seurakunta haluaa tarjota lapsille opetusta Raamatun sanan mukaisesti, jotta lapsi voi;

- kasvaa uskossaan

- vahvistua uskossaan

- ottaa uskonaskeleensa

Jotta Pyhäkouluun osallistuminen sujuisi mahdollisimman joustavasti, vanhemmat voivat samanaikaisesti osallistua perjantain kokoukseen. Näin vanhemmat voivat keskittyä täysipainoisesti illan saarnaan ja opetukseen sekä omaan hengelliseen kasvuun.

Pyhäkoulutyötä toteutetaan kevät- ja syyskausisuunnitelman pohjalta. Seurakunnan vastuunkantajat toteuttavat opetuksen ja askartelun itsenäisesti työpareina.

Pyhäkoulu alkaa perjantaisin klo 19:30 ja jatkuu n. 20:30 asti. Poikkeuksista pyritään tiedottamaan etukäteen.

Tervetuloa!

Lisätietoja antaa Marika ja Mikael Järvenkylä :

Marika, 040 824 7265

marika.jarvenkyla74@gmail.com

Mikael, 050 300 0111

mikael.jarvenkyla@outlook.com