Espanja

Asukasluku : 46,56 miljoonaa (2016)

Kieli : Espanja

Uskonto : Katolilaisuus

Kannatamme Espanjassa kolmea eri paikallista työntekijä-pariskuntaa. Yksi pariskunnista on Espanjalais-Uruguailanen pariskunta Andres ja Linttu Lopez. Andres ja Linttu tekevät työtä laajalla säteellä Torreviejan, Almoradin ja Rojaleksen alueilla. Vuosien varrella olemme erityisesti tukeneet Mika ja Milla Särkän aloittamaa työtä Almoradissa.

Kannatamme myös Castallan kaupungissa vaikuttavaa Walter ja Eva Moralesia, joista Walter on Uruguaysta ja Eva Argentiinasta. He ovat aloittaneet uuden työn Castallan kaupungissa muutamia vuosia sitten. Kaupungissa ei ole muuta evankelista seurakuntaa.

Lisäksi yksi kohteistamme Espanjassa on Villenan kaupunki, jonne Mika ja Milla Särkkä perustivat seurakunnan vuonna 2012. Seurakunnan istutus on edennyt siunatusti ja Villenan seurakunta on avannut uuden työpisteen myös Caudete-nimisessä kaupungissa 10 km päässä Villenasta. Seurakuntana olemme aktiivisessa työyhteydessä Villenaan ja tuemme taloudellisesti Juan ja Antonia de los Reyesiä, jotka toimivat Villenan seurakunnan vastuunkantajina. Tämän lisäksi seurakuntamme on tukenut Villenan uskovia diakonia rahalla, jolla autetaan vähävaraisia seurakuntalaisia haastavissa taloudellisissa tilanteissa.

Rukoillaan yhdessä, että espanjalaiset saisivat löytää Jeesuksen henkilökohtaiseksi vapahtajakseen !