El sistema solar al barri d'Horta


Qui som?

Benvinguts al blog de 1r d'ESO A de l'escola Regina Carmeli d'Horta. Aquest any hem volgut estudiar el sistema solar d'una forma diferent i hem decidit representar-lo a escala al barri d'Horta.

En grups, hem treballat els planetes i hem cercat informació interessant i engrescadora que us permetrà aprendre noves curiositats sobre els planetes i cossos celestes que ens envolten.

Us animem a endinsar-vos en el nostre sistema solar i a descobrir cada planeta o cos celeste d'una manera totalment diferent.

Potser al costat de casa vostra estarà situat algun dels planetes.

Benvinguts al nostre sistema solar!!!

Segons els nostres càlculs, els planetes estan situats als llocs marcats al mapa. A cada punt dels marcats hi trobareu un pòster amb el nom del planeta que està situat allà i un codi QR que us permetrà llegir la informació d'aquell planeta.

Us animem que feu una ruta pel sistema solar. Tan sols necessiteu un mòbil, una aplicació per llegir codis QR i ganes de caminar!


MAPA DEL BARRI D'HORTA AMB TOTS ELS PUNTS MARCATS (Situació de cada planeta) DEL NOSTRE SISTEMA SOLAR

TAMBÉ PODEU ENTRAR A L'ENLLAÇ SEGÜENT PER A CONSULTAR EL BLOG QUE HAN FET ELS COMPANYS DE 1R D'ESO B, SOBRE EL SISTEMA SOLAR, I TROBAR AIXÍ MOLTA MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS PLANETES O COSSOS CELESTES QUE US INTERESSIN.