Centre de formació, escola d'idiomes i reforç escolar

       SINCE 2013

Qui som?

Ready Language School és un centre de formació que neix amb l'objectiu d'atendre l'aprenentatge d'idiomes i reforç escolar. Som un equip de professors qualificats, nadius o bilingües, cadascun de nosaltres especialitzats en idiomes, i matèries concretes. Som una escola situada al passeig Verdaguer, al centre d'Igualada.


Treballem amb il.lusió i amb metodologies innovadores per afavorir el correcte aprenentatge de les llengües: L1 i llengües estrangeres. Oferim cursos grupals i classes a mida o particulars d'anglès, francès, alemany, italià, català i espanyol i reforç escolar. Els nostres cursos s'adrecen a infants a partir de 3 anys, joves i adults. També col·laborem amb escoles i empreses.


Amb les creixents necessitats i evolució de les demandes digitals arrel de la pandèmia l'any 2020, hem ampliat la nostra oferta formativa. Ara també oferim classes telemàtiques i formacions a distància. 

El nostre mètode

Ens basem en metodologies que promouen la interacció, participació i comunicació a l'aula, sempre amb l'idioma a aprendre com a llengua vehicular a la classe des de nivells ben inicials fins avançats. Treballem per tal que l'aprenentatge sigui dinàmic i significatiu, amb situacions reals que ens podem trobar viatjant o a la feina i amb materials adequats a cada edat, tot fent ús de les noves tecnologies.


Volem que els alumnes descobreixin les seves motivacions per aprendre una altra llengua. Que sentin el gust de poder participar en activitats expressant-se en un idioma diferent; petits i grans aconsegueixen grans progressos a través d'activitats lúdiques i ambients distesos.


Les diverses activitats en què participen els alumnes estan planificades per tal de promoure totes les destreses lingüístiques: expressió i comprensió orals i escrites, inclosos lèxic, gramàtica i fonètica. Donem molta importància a la conversa i la comunicació.


Utilitzem materials de qualitat que ens ofereixen les editorials especialitzades en cada idioma. Promovem l'ús de les noves tecnologies i materials interactius, jocs, llibres de lectura i contes; així com també utilitzem materials específics per a la preparació d'exàmens oficials.


Els grups són reduïts amb un màxim de 10 alumnes. Duem a terme un seguiment constant del progrés de l'alumne i establim un grau de contacte elevat amb les famílies a través de correus per indicar-ne les absències. Els professors elaboren informes quadrimestrals i les famílies poden concertar entrevistes quan ho desitgin.