Jäävuorot

Jäävuorojen varaus


Nettivarauskalenteri on toistaiseksi pois käytöstä. Mikäli haluat varata vuoroja, ota yhteys myynti@raisionjaahallit.fi.

Ennen varauksen tekoa, lue alempana olevat tiedotteet koronarajoituksiin ja -suosituksiin liittyen!


Raision kaupungin liikuntapalveluiden ja Kiinteistö Oy Kerttulan jäähalli tiedote

(4.5.2021 klo 16:22)


Jäävuorokalenteri on ajantasalla 23.6.2021 saakka.


Lounais-Suomen Aluehallintoviraston 6 henkilön kokoontumisrajoitus on voimassa 14.5.2021 saakka. Jatkon suhteen tulee AVI tekee päätöksen viikon 18 aikana.
Tartuntatautilain pykälä 58 d on voimassa 30.4.2021 saakka.


Harrastustoiminnan rajoitukset Raisiossa :

 • 26.4.2021 alkaen alle 20 v. (2001 syntyneiden ja sitä nuorempien) ohjattu ryhmä- ja joukkuetoiminta on sallittua sisä- ja ulkotiloissa turvavälit ja muut koronatoimet huomioiden sekä ilman lähikontaktia. Puku- ja pesutilojen käyttö on minimoitava. Lasten ja nuorten ryhmissä ei ole enää osallistujamäärärajoituksia.


 • 28.4.2021 alkaen aikuisten (yli 20 v.) ulkona tapahtuva joukkuetoiminta on sallittua ilman lähikontaktia tai henkilömäärärajoituksia.


 • 3.5.2021 alkaen aikuisten (yli 20 v.) ryhmä- ja joukkuetoiminnalle voi tehdä jäävarauksia

  • HUOM! Aikuisryhmissä on 6 hlön kokoontumisrajoitus 14.5.2021 saakka.

  • Varauksia voi tehdä lähettämällä sähköpostia myynti@raisionjaahallit.fi (HUOM! sähköposteja luetaan tällä hetkellä arkisin kahtena päivänä viikossa).


 • Yllä mainitut määräykset eivät koske SM-tason harjoittelu- ja kilpailutoimintaa.

 • Ottelutoiminta voi mahdollisesti alkaa 16.5.2021.


Muut suositukset ja rajoitukset:

 • Yleinen kasvomaskisuositus

 • Rajoituksia ja niiden mahdollisia kevennyksiä arvioidaan seuraavan kerran tiistaina 11.5.Raision jäähallien toimintaohje

(päivitetty 5.3.2021 klo 19:20)
 1. Kasvomaskisuositus kaikille yli 12-vuotiaille.

 2. Jokaisella jäävuoron varanneella on käytössä yksi pukukoppi.

 3. Harjoituksissa halliin sisälle/pukukoppeihin saa tulla aikaisintaan 30 min ennen vuoron alkua. Kokoontuminen ja oheisharjoittelu/alkulämmittely tapahtuu ensisijaisesti ulkona.

 4. Joukkueen/ryhmän on odotettava pukukopissa niin kauan, että edellinen käyttäjä on poistunut vaihtoaitiosta ja käytävä on tyhjä.

 5. Hallista/pukukopista on poistuttava viimeistään 30 min vuoron päättymisen jälkeen. Suihkussa käydään vasta kotona.

 6. Sisätiloissa max. 10 henkilön kokoontumisrajoitus.Ennen varauksen tekemistä, tutustu hallin sääntöihin, hinnastoon ja maksuehtoihin.


 • Vuoro tulee maksaa 30 min sisällä varauksenteosta, muuten se poistuu kalenterista. Eri maksutavat avautuvat valitsemalla "Checkout Finland". Vuoron voi perua maksutta 7 vrk ennen.

 • Huomioikaa, että ottelu- tai kisapäivinä harjoitusvuoroihin saattaa tulla muutoksia. Tämä koskee myös ns. vakiovuoroja. Mahdollisista muutoksista tai peruutuksista pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin.

 • Vuorot alkavat 1 jäähallissa tasatunnein ja 2 jäähallissa varttia yli. Jäävuorot alkavat aina jäänajolla, jolloin yhden jäätunnin pituus on noin 50 minuuttia. Jäänhoitokoneen ollessa jäällä, kaukaloon meno on ehdottomasti kielletty. Käyttäjät siirtävät aina maalit sivuun jäänajon yhteydessä.

 • Mikäli varauksesi on pidempi kuin 1 tunti ja haluat johonkin väliin jäänajon, sovi asiasta hallille saapuessasi hallihenkilökunnan kanssa.

 • Jokaisella jäävuoron varanneella käyttäjällä on käytössään yksi pukutila, ellei erikseen ole toisin sovittu. Pukutila on käytössä 30 min ennen vuoron alkua ja päätyttyä.

 • Jäävuoron varannut käyttäjä vastaa pukutilan siisteydestä (teipit, paperit yms. roskakoreihin) vuoron jälkeen. Siivouksen laiminlyönnistä veloitetaan 50 € siivousmaksu. Puku- tai muihin tiloihin tulleet huolimattomuudesta johtuvat vauriot laskutetaan käyttäjältä.

 • Jokainen käyttäjä huolehtii itse pukutilojen lukitsemisesta. Jäähalliyhtiö ja Raision kaupunki eivät vastaa kadonneista tavaroista.


HUOM! Jos kalenteri ei aukea tähän alle - klikkaa se auki omaan ikkunaan tästä linkistä