Prestationsbyrån

Frukostseminarium 14 mars

Var?

Löfbergs Stockholm, Kungsgatan 3

När?

Torsdag 14 mars, kl. 7-8

Kostnad?

Gratis

Är du intresserad av ledarskap och personlig utveckling, men jobbar inte som ledare idag? Eller har du medarbetare som du vill engagera genom självledarskap och förbättrade samarbeten?

Då ska du komma och träffa oss! Vi har skapat en ny utbildning inom självledarskap och medarbetarskap som vi vill presentera för dig.

Allt fler företag sneglar på lösningen med självstyrande team och det har blivit viktigare än någonsin att skapa de bästa förutsättningarna för att samarbeta i team snarare än att jobba var och en för sig. Vi vet att individer presterar bättre och samarbetar bättre med andra om de säkerställer att de har tillräckligt med energi och balans mellan arbete och återhämtning .

Målet med denna utbildning är att du som deltagare ska få ökad självkännedom och förståelse för hur du kan påverka dig själv och andra genom att engagerat leda dig själv.

Låter det intressant så berättar vi gärna mer om utbildningen och dess innehåll samt våra övriga tjänster. Välkommen på vårt kostnadsfria frukostseminarium den 14 mars kl 7-8 på Löfbergs café på Kungsgatan 3. Vi bjuder på kaffe och efteråt finns det chans att mingla med oss från Prestationsbyrån och ställa frågor.

Anmäl dig genom att klicka på knappen nedan. Frågor? Kontakta oss genom lotta@prestationsbyran.se.