Vrijwilliger worden

Ik help mee!


Als cursistbegeleider help je mensen met leren lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden. Als ICT-assistent verricht je kleine onderhoudswerkzaamheden aan onze laptops en je helpt de docenten bij het gebruik van ICT in de les. Voor allebei geldt: een leuke, gezellige en zinvolle taak!

Zomaar een aantal quotes van onze vrijwilligers:


De dankbaarheid van de cursisten is onbetaalbaar - Prago is een gezellige club. - Het kost me maar een paar uurtjes per week. - De koffie is gratis - Ik heb leuke mensen ontmoet. - Prima te combineren met mijn studie. - Dit werk is zó zinvol. - Ik krijg goede begeleiding. - Dit staat super op mijn cv. - Ik vind het meer een soort hobby. - De cursisten zijn geweldige mensen. - Aan die training heb ik écht wat. - Kan makkelijk naast een baan. - Het is eigenlijk vooral erg leuk. - Ik fiets altijd vrolijk weer naar huis.


Klinkt goed? Meer weten? Doe je mee?

Stuur een berichtje naar info@prago.nl

In: Almere – Amersfoort – Arnhem – Breukelen – De Meern – Dordrecht – Elst – Gouda – Houten – Maarssenbroek – Nieuwegein – Oudewater – Utrecht – Woerden en Zevenaar

Actuele vacatures vind je hier

Taalvrijwilliger bij Taal Plus

Prago zoekt, traint en begeleidt ook taalvrijwilligers voor Taal Plus.

Taal Plus is een project van NL Educatie in de regio’s Utrecht-Zuidoost (Zeist, Wijk bij Duurstede), Lekstroom (Nieuwegein), Groene Hart (Woerden) en Stichtse Vecht (Maarssen).

Als taalvrijwilliger bij Taal Plus help je minimaal één dagdeel per week de cursisten van NL Educatie met taal. Dit doe je tijdens de les, onder verantwoordelijkheid van de docent van NL Educatie en onder begeleiding van de vrijwilligerscoördinator van Prago.

Wil je meer informatie? Mail ons op: taalcoach@prago.nl