Csináld meg a honlapodat 1 nap alatt!

Személyes vagy telefonos tanácsadás óránként 12.700 Ft díjért

Posta Róbert, a 2016. év marketingese

A saját tapasztalataim alapján, megtanítom neked, hogyan írd meg a honlapod tartalmát egyszerű szavakkal, vásárlásra ösztönző kifejezésekkel. Azt is megmutatom számodra, hogyan tudod könnyen megszerkeszteni a honlapodat, programozói tudás nélkül.

Ajánlom neked a segítségemet, ha

  • nincs honlapod, de szeretnél egyet könnyen elkészíteni, a saját elképzeléseid szerint,
  • van honlapod, de a tartalmi vagy formai módosításokhoz állandóan egy informatikus segítségét kell igénybe venned (aki rendszerint éppen akkor nem ér rá),
  • szeretnéd megtanulni, hogyan lehet egyszerű szavakkal hatni a vásárlók érzelmeire,
  • megismernéd, hogy Posta Robi, a 2016. év marketingese, hogyan gondolkodik az ügyfelekkel való kapcsolattartásról, a profit maximalizálásáról. (Pl.: Posta Robi autósiskolai tevékenységének árbevétele, egyéni vállalkozásban, meghaladja az évi 50 millió Ft-ot.)

Nem ajánlom neked ezt a segítségemet, ha

  • elégedett vagy a honlapoddal, és úgy érzed, nem kell változtatni rajta,
  • olyan szakember vagy, aki képes önállóan megírni és elkészíteni a weboldalát,
  • nem hiszel abban, hogy mindenben az egyszerűségre kell törekedni.

Wolf Gábor interjút készített velem a Marketing Navigátor tagok részére, amikor tavaly megnyertem az év marketingese díjat

Kevés olyan vállalkozó van, aki szeret marketing és értékesítési célú szöveget írni, és ennél is sokkal kevesebben vannak, akik megértik, hogy mi játszódik le a vevő fejében, amikor vásárolni akar.

Ha nem tudsz hatni a vevő érzelmeire, ha nem keltesz benne jó benyomást, akkor biztosan nem nyered el a bizalmát. A bizalmatlan ember nem fog tőled vásárolni. Ahhoz, hogy hitelessé válj a vevőd szemében, esze ágába se jusson megkérdőjelezni a szolgáltatásodat, higgyen abban, hogy jó döntést hoz, ha a te termékedet választja, elengedhetetlen, hogy precízen megfogalmazott, egyszerűen értelmezhető üzenetekkel érd el őt.

A vásárlásra ösztönző szövegek megírása sokkal több annál, mint a billentyűk megfelelő sorrendben történő lenyomása. Úgy kell írnod, hogy az ügyfeled azt érezze, ezt az üzenetet direkt neki írtad. Kétsége sem lehet afelől, hogy megtalálta nálad a lehető legjobb megoldást, és nem is akar tovább keresgélni. Vásárol tőled, vagy kifejezi feléd a vásárlási szándékát.

Talán még te sem hiszel benne, de képes vagy egy korszerű, mobiltelefonon és tableten is jól mutató honlap létrehozására! Lehet, hogy nem lesz olyan szép, mint egy szakértő által készített oldal, de egyszerű, ingyen használható eszközökkel, könnyen létrehozhatod, majd a kinézetét és a tartalmát bármikor módosíthatod.

Ha van kedved egy jól működő, a saját elképzeléseidnek és igényeidnek megfelelő honlap megírásához és azonnali elkészítéséhez, keress meg bátran! Örömmel segítek neked!

A 2016. év Marketingese Díj átadása

Szalai Gabriellával és Wolf Gáborral

Azért kaptam meg az év marketingese díjat a tavalyi Marketing Szuperkonferencián, mert megmutattam a konferencia résztvevőinek, hogyan lehet egy szolgáltatást kétszeres-háromszoros áron értékesíteni, miközben a versenytársak egyre lejjebb nyomják az áraikat.

Készíts olyan honlapot, amely tetszeni fog a potenciális vásárlóidnak, vásárlásra készteti őket, és bármikor módosíthatod, ha azt szükségesnek érzed.

Személyes, telefonos tanácsadás óránként bruttó 12.700 Ft díjért.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot!