Autóvezető vizsga 1 hónap alatt!


Az elméleti tanfolyam otthonról elvégezhető.

A gyakorlati oktatás és a vizsgák helyszíne: Pécs

Sok türelemmel, gyors képzéssel, profi hozzáállással, legendásan kiváló ügyfélszolgálattal és 32 éves autóvezető oktatási tapasztalattal várunk a Posta Róbert Autósiskolában! 


Néhány nap alatt megtanulhatod az elméleti tananyagot a számítógépeden, majd a sikeres elméleti vizsgádat követően, egy nagyon nyugodt, türelmes szakoktató, 1 hónap alatt levezeti veled a kötelező gyakorlati óráidat.

A beiratkozással kapcsolatos összes adminisztrációt online intézheted! Személyesen csak az elméleti vizsga alkalmával kell először megjelenned!

Mire számíthatsz a Posta Róbert Autósiskolában?


Kattints ide a beiratkozáshoz!

Hogyan segítjük a külföldön dolgozó fiatalok tanulását?

Interneten keresztül, akár külföldről is jelentkezhetsz személygépkocsi-vezető tanfolyamra. Külföldről is könnyedén elvégezheted az online elméleti tanfolyamot, amelyre tantermi foglalkozás esetében nincs lehetőséged. Előzetesen egyeztetjük hazatérésed pontos időpontját, és annak megfelelően megszervezzük az elméleti vizsgádat és a gyakorlati oktatásodat. 

A külföldről hazatérő tanulóinknak sokszor csak kevés idejük van az elméleti vizsgájuk letételére, a gyakorlati óráik levezetésére és a forgalmi vizsga sikeres teljesítésére. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a képzéssel kapcsolatos adminisztráció lebonyolítására, mert nálunk nem fordulhat elő, hogy egy irodai ügyintéző mulasztása miatt, egy előre betervezett vizsga elmaradjon! Ez egy külföldön dolgozó, egy év alatt kettő alkalommal szabadságra hazatérő tanuló számára rendkívül súlyos következményekkel járna, mert esetleg újabb félévet várhatna a következő vizsgalehetőségére. 

Klikkelj ide a beiratkozáshoz!

Nálunk automata váltós kocsival is megtanulhatsz vezetni

Egy automata váltós kocsi legfontosabb előnyei:

Szalai Gabriella így vezette az automata váltós VW Tiguan oktatóautót Pécs belvárosában, amikor második alkalommal jött vezetni. Szabinak 15 perc gyakorlás is elég volt a következő videó felvételéhez. Ezek a képek önmagukért beszélnek!

Az autóvezető tanfolyam menete


Telefon: +36 (72) 281 140

Értesíteni fogunk e-mailben, amikor a leveled megérkezik az irodánkba. Ha nem tudod kinyomtatni a jelentkezési lapodat és a kitöltött nyilatkozatodat, akkor írd meg nekünk ezt e-mailben, és az értesítési címedre postázzuk az aláírandó dokumentumokat.

A jelentkezési adatlapodat és a nyilatkozatodat ügyfélkapun keresztül is aláírhatod. Ebben az esetben azokat nem szükséges postáznod.Bővebb információért olvasd el a láblécben található és letölthető képzési tájékoztatónkat!


Kérdés esetén, keresd irodánkat!


Kattints ide az online beiratkozáshoz!