Rólunk mondták

Miklós Krisztina

"Bátran és meleg szívvel ajánlom mindenkinek Posta Robi autósiskoláját! Mindegyik vizsgát elsőre sikerült teljesítenem. Mindez legfőképp Robi megfelelő oktatásának köszönhető. Szerencsésnek tartom magam, hogy ő tanított meg vezetni, azóta is betartom és követem az ő általa megtanult vezetés technikát. Őszintén ajánlom mindenkinek, mert valóban egy nagyon türelmes, nyugodt oktató, és nem utolsó sorban egy nagyon jó ember is! :) Tényleg mindig jó emlékekkel gondolok vissza az oktatásokra, nagyon szerettem azt az időszakot!"

Várnainé Iványi Zsófia

"Robi egy igazán kedves, türelmes és bizalomkeltő oktató, hatalmas rutinnal és tudással. Ilyennek kellene lennie alapból egy oktatónak, de sajnos ezek a tulajdonságok manapság csak ritkán ötvöződnek egyetlen emberben. Én azon szerencsések közé tartozom, akinek sikerült Robit megtalálnia. Tele voltam félelemmel és gátlásokkal, mégis öröm volt a tanulás, és a vezetés is a mai napig. Nálam Robi kapta a LEGTÖKÉLETESEBB OKTATÓ címet. Szeretettel ajánlom mindenkinek!"

Jakab Dominika

"Bátran ajánlom mindenkinek Posta Robi autósiskoláját. Az e-Titán rendszer könnyen kezelhető. Ezen felület segítségével maximálisan fel lehet készülni az elméleti vizsgára, amely így igazán egyszerűen teljesíthető. A gyakorlati vezetéstől nagyon tartottam, de Robinak köszönhetően a félelmeim hamar elmúltak. Nagyon élveztem minden órát a vezetés során. A kezdeti bizonytalanságom ellenére az ő maximális segítségével és tudásának átadásával sikeresen teljesítettem elsőre a forgalmi vizsgát. Szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen nagy tudású, türelmes, megbízható, a legapróbb részletekre is figyelő és rendkívül kedves oktató mellett tanultam és szerettem meg vezetni. Köszönök mindent Robi! :) "

Szabó Attila

"Kedves Külföldön élő Honfitársaim! A Posta Robi Autósiskolába valóban 3 hét alatt rendezni lehet a B kategoriás jogositvány hiányát, ha minden vizsgára felkészültök és minden elsőre sikerül!! Nekem 3 hét alatt sikerült teljesen hivatalosan megszereznem a jogosítványomat! A suli maximálisan alkalmazkodott az időkorlátomhoz és megvalósitottuk, amit eleinte én is szkeptikusan fogadtam! Sok sikert mindenkinek!!"

Novákné Kárpáti Adrienn

"Kedves Robi! Örökké hálás leszek neked, hogy megtanítottál arra, amitől olyannyira rettegtem, ma neked köszönhetően kijelenthetem, hogy tudok vezetni. Mindig nyugodt, türelmes és kedves voltál velem, valószínűleg ezért is sikerült minden vizsgám elsőre. És való igaz, hogy én mosolyogva vezettem le az óráimat, mert mindig sikerült megnyugtatnod, felvidítanod! Köszönöm."

Horváth Dávid

"Minden külföldön élő ismerősöm a Robinál szerzett jogosítványt és mindenki csak ajánlotta. Felhívtam és azonnal tudtunk egyeztetni "minden kényem-kedvem" szerint. A világ legjobb oktatóját kaptam Baka Tibor személyében, akivel a harminc óra levezetése egy hatalmas élmény volt. Ha egyszer más jogosítványra lesz szükségem, mindenképp a Robiékat választom."

Pfiszter Tünde

"Kismamaként tettem le a vizsgákat. Maximálisan ajánlom minden jogosítványra vágyó embernek, hogy itt biztosan le tudja tenni kellő elhatározással! Én úgy álltam neki, hogy féltem mindentől és kapkodtam, ha nem Robi lett volna az oktatóm, most sem lenne jogsim. Nagyon-nagyon türelmes, rugalmas, megbízható és barátságos!"

Kácsor Krisztián

"Minden külföldön és természetesen itthon dolgozó embernek ajánlom a Posta Robi autósiskolát. Segítőkészek rugalmassak. A vezetőség és az oktatás is 5☆. Nekik köszönhetően elsőre sikerült minden. "11 munkanap alatt :) plusz 1 a kresz vizsga" Mégegyszer köszönöm Posta Robinak, feleségének Reninek és nem utolsó sorban Kéri Péternek."

Bank Judit

"Nagyon örültem, amikor tudomást szereztem az Internetes KRESZ tanfolyamról Posta Robi Autósiskolájánál. Nagyban megkönnyítette ez a lehetőség a tanfolyam elvégzését. Magam tudtam beosztani a tananyagra szánt időmet a nap folyamán, és ez nagyon fontos volt számomra, mert itthon tudtam tanulni, nyugodtan, és nem kellett tantermi oktatásra járnom, ami a két pici gyermekem mellett nehezebben lett volna megoldható! Jól megtervezett a képzés és könnyen megtanulható a tananyag belőle! Magabíztosan indultam el a KRESZ vizsgára! :-)"

László Erika

"Teljesen elégedett vagyok az iskola munkájával. Azzal hogy biztositjátok azt, hogy az interneten is meg lehet csinálni a KRESZ-t, ez nagy elönyt jelentett nekem a kisfiam miatt, aki mellett csak otthon tudtam megoldani a tanulást. És nem utolsó szempont a vezetői oktatás sem, amiben az oktató segitő kész volt végig, és hozzám igazitotta az órákat. Köszönet ezért, és persze az idő rövidségéért, hogy gyorsan meg tudtam csinálni a tanfolyamot."

Holler Krisztián

"Mind az elméleti (interneten keresztül elérhető tananyag) és gyakorlati felkészítés gyors és a tanuló igényeihez igazíthatóak. Első gyakorlati oktatómhoz, Ligeti Zsolthoz volt szerencsém akinél az órám többséget levezettem, aztán Kéri Péter oktatóhoz kerültem néhány óra keretében. Véleményem szerint mindkettejük nagyon türelmes, segítőkész és magas színvonalú órákat, gyakorlati oktatást biztosított számomra. Ezenkívül az Autósiskola ügyintézése, elérhetősége gyors és megbízható, valamint a folyamatos információk biztosítása a különböző tevékenységekről a tanuló számára (e-mailben, telefonon üzenetben, illetve akár személyesen is) szintén egy nagy pozitívum.+

Somodori Petra

"Mindenkinek ajánlani tudom! Segítőkészek és az e-titán online programukkal gyorsan meg lehet tanulni az anyagot. Köszönöm szépen nektek és legfőképp Kéri Péter oktatómnak a rugalmasságát, türelmét!"

Végh Edina

"Az e-Titán rendszer segítségével rugalmasan, egyéni időbeosztásomnak és képességeimnek megfelelően, rövid időn belül végezhettem el a jogosítványhoz szükséges elméleti képzést. A tanagyagot az interaktív animációk, és 3D-s szituációs elemek tették érdekesebbé. A részvizsgák valamint a próbavizsgák kitöltésével ellenőrizhettem tudásom. Ez a képzési rendszer nagyon sok előnnyel jár, nem bántam meg, hogy erre jelentkeztem."

Lanczner Balázs

"Meggyőződésem, hogy az általad szervezett és vezetett KRESZ és műszaki vizsgaanyag elsajátítása (tekintettel arra, hogy igen szigorú oktató módon) az internetes gyakorlatok közt teljes biztonsággal csak úgy haladhattam tovább, ha az előzetes és eredményesen letesztelt anyagrészt megtanultam. Eredményességem záloga, hogy az összes tesztlap elvégzése után Internetes záróvizsgát tartalmaz a képzés. Mindenki saját maga dönti el, hogy mennyire veszi komolyan a feladatot. A felkészülésem után minden nehézség nélkül sikeres vizsgát tettem."

Richter Attila

"Az internetes KRESZ tanfolyammal meg voltam elégedve. Főleg az tetszett benne, hogy nem voltam időhöz kötve, akkor tanultam mikor ráértem. Nem kellett másokhoz alkalmazkodnom és ez a munkám miatt nagyon jó volt. Szerintem egyszerű, érthető és annyiszor gyakorolhatja az ember, ahányszor csak akarja. Első próbálkozásra sikerült is. :)"

Fajcsi Jánosné

"54 évesen döntöttem, hogy autót szeretnék venni és vezetni. Egy évvel később, Robi közre működésével sikerült is. A rutin kivételével minden vizsgám elsőre sikerült, ez azt jelenti, hogy mindenki maximálisan teljesített. Örülök az elhatározásomnak mert a mai napig élvezem a vezetést. Mindenkit ösztönzök forduljon bizalommal Robi iskolájához, mert megéri!"

Sinkovics Richárd

"Mindenkinek ajánlom az autósiskolát mivel itt lehet a leggyorsabban megszerezni a jogosítványt, és itt van a világ egyik legtürelmesebb és legmegbízhatóbb oktatója, aki nem más mint Posta Róbert. :)"

Molnár Melinda Stella

"Az internetes KRESZ tanfolyam lehetősége nekem nagyon sokat segített. Külföldön élek, így nem tudtam volna másképp elvégezni. Ráadásul nagyon rugalmas tanulási lehetőséget biztosít, én magamnak be tudtam osztani, hogy mikor mennyit tanulok, ha elfáradtam vagy már nem éreztem úgy, hogy annyira tudok koncentrálni amennyire kéne, csak "félre raktam". Ennél egyszerűbb és rugalmasabb tanulást nem igazán tudok elképzelni. :)"

Vörös Heléna

"Én teljesen elégedett vagyok az internetes KRESZ tanfolyammal, mert a saját tempómban haladhattam a tananyaggal, amikor időm és energiám volt hozzá. Minden modul végén tesztet kellett kitölteni, és csak akkor mehettem tovább, ha tényleg megtanultam az anyagot. Ha akartam egy órát tanultam. Ha időm engedte, természetesen több órát töltöttem el a tananyaggal, mert én gyorsan szerettem volna végezni vele. Ami még nagyon jót tett, az a rengeteg teszt, ami közben van. Amikor megcsináltam az összes modult, amíg vizsgázni nem mentem, csak a teszteket csináltam, nekem sokat segített. Elsőre sikeres vizsgát tettem. Én nagyon jó ötletnek tartom, hogy van ilyen, így a külföldön élők, vagy kevés idővel rendelkezők is a saját ütemükben végezhetik el a KRESZ-t :)"

Tamásné Komáromi Kitti

"Sziasztok! Ha még a nagy döntés előtt álltok, hogy legyen-e jogosítványotok és ha igen, kinél szeretnétek tanulni, vagy esetleg félelmeitek vannak ezzel kapcsolatban, akkor had segítsek :) Nyugodt és őszinte szívvel ajánlom nektek Posta Robi Autósiskoláját! Hogy miért? Nem kis döntés előtt állsz, kérlek szánj a történetemre pár percet míg elolvasod, tanulságos lehet!!! Próbálom tömören megfogalmazni. Tíz évvel ezelőtt érettségi előtt állva az iskolában kaptunk egy lehetőséget viszonylag olcsón letenni a jogosítványt. Természetesen éltünk a lehetőséggel. A KRESZ nem okozott gondot, elsőre meglett DE! Akkor még nem volt lehetőség se autót, se oktatót választani magunknak SAJNOS! Édesanyám halála után egy olyan oktatót kaptam aki az egész életemet meg tudta volna keseríteni, személyes problémánk volt egymással, féltem panaszt tenni, féltem a rossz indulatától, így azt a döntést hoztam sok- sok rossz levezetett óra után, hogy köszönöm a lehetőséget, de én bizony többet volán mögé nem ülök!!! 9 évig nem is voltam hajlandó még gondolkodni se rajta. Aztán megszületett a kislányom és nem volt másfél éves még mikor a sors úgy hozta, a férjem külföldön kell, hogy dolgozzon tovább. Igen ám, de a kislányt ha orvoshoz kell vinni, bármi történik, nincs segítségem, kell az autó, kell a jogosítvány. Nem volt egyszerű döntés, az idő sürgetett. Robinál találtam meg egyedül a nekem legmegfelelőbb tanulási módszert az interneten elvégezhető KRESZ tanfolyamot. Minden éjjelemet tanulásra szántam, hisz a nappal a kislányomé volt, pillanatok alatt a vizsgán találtam magam, a rendszer nagyon jó, könnyedén megtanultam újra a KRESZT, elsőre sikerült a vizsga. Az idő nagyon szorított, hisz már tudtuk az időpontot mikor indul a férjem külföldre. Robihoz fordultam jó tanácsért, melyik oktatója az, aki tud velem türelmes lenni, hisz rengeteg aggodalmam volt. Azt mondta nyugodjak meg, a legjobb oktatót szánta nekem. És így is volt. Mintha teljesen más világba csöppentem volna, Robi és a lányok az irodában olyan kedvesek és segítőkészek voltak egészen megjött a kedvem a vezetéshez. Az oktatóm nagyon türelmes volt, naponta sokat vezettem, ha látta a gyengeségem, addig gyakorolta velem míg ő elfogadhatónak nem találta végül meghozta a türelme és szakértelme a gyümölcsét, a forgalmi vizsgám is elsőre sikerült! Hálával és köszönettel tartozom Robinak és a csapatának a munkájáért, mert nélkülük biztosan nem lenne a mai napig jogosítványom!!! Nem sok olyan lelkiismeretes embert ismerek mint amilyenek ők! Szóval ne habozz, hívd fel őket és tapasztald meg te is milyen egy olyan iskolában tanulni ahol érzed, hogy fontos vagy és figyelnek Rád! :) Köszönöm, ha végig olvastad! További szép napot kívánok! Szeretettel: Tamásné Komáromi Kitti"

Freundlich Zoltán

"Posta Róbert Autósiskoláját mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon segítőkészek, a gyakorlati órák is nagyon jó hangulatban teltek. Külön köszönet Ligeti Zsolt oktatónak!"

Szalai Gabriella

"Köszönöm szépen a jogosítványomat! Szuper kaland volt, és hihetetlen, hogy kevesebb, mint egy hónap alatt meglett mindhárom vizsga!! Mindenkinek szívből ajánlom az autósiskolát! Biztonságosabb lenne a közlekedés, ha több Posta Robi Autósiskola tanítvány járná az utakat! A KRESZ-t otthonról végeztem el, online, és nagyon élveztem - vigyázat, szinte addiktív ez a tanulási rendszer! Aztán leköltöztem Pécsre, és 10 nap alatt levezettük a kötelező óraszámot, miközben Robi nemcsak vezetést tanított, hanem egy nyugodt, toleráns, másokat segítő közlekedési kultúrát is átadott. És szuper döntés volt, hogy azzal a csodálatos VW Tiguannal vezettem, igazi élmény vele járni Pécset! Ráadásul Robiék ügyfélkezelése példás, náluk mindenki VIP ügyfélnek érezheti magát. Komolyan, csak itt tanulj, nehogy máshova menj!!!"

Vásárhelyi Csaba

"Nagyon szuper az on-line KRESZ tanulási lehetőség. egyértelmű, rendszerben van és élvezhető. Bátran ajánlom bárkinek aki hatékonyan szeretne tanulni."

Farkas Dóra

"Nagyon boldoggá tették a mai napomat, végre teljesült egy nagy vágyam. Köszönöm Kéri Péternek, hogy türelmesen elviselte és megfelelően kezelte a vehemens stílusomat, és ha arra volt szükség, akkor tizedszerre is elmagyarázott valamit... Robiéknak pedig a gyors és rugalmas ügyintézést, továbbá azt a baráti hangulatot, ami jellemzi ezt az iskolát és tagjait."

Kelemen Attila

"Szeretnék itt is kőszőnetet mondani POSTA RÓBERT Autósiskolájának a segitőkész munkájukért, és a rugalmasságért! Csak ajánlani tudom mindenkinek a vezetőséget és az oktatást is! Kőszőnet Posta Renátának az elsősegélynyújtás oktatásért, végül, de nem utolsó sorban oktatómnak, Kéri Péternek, hogy megtanitott szabályosan közlekedni!"

Posta Lilla

"Egy ilyen autósiskolában, mint apáé, csak sikereket lehet elérni. A jó kapcsolatunk tükröződött az órák hangulatán, ám mégis oktatóként, hatalmas szakértelemmel bánt velem úgy, mint bárki mással. Nagyon gyorsan levezettem a kötelező órákat, s a forgalmi vizsga is elsőre meglett, bár ilyen színvonalú oktatás mellett ez számomra nem meglepő! Köszönöm az élményt, s hogy sofőr lehetek!"

Betónia Béla

"Én is, mint az eddig nyilatkozók, színtén nagyon elégedett vagyok. Vezetés közben alkalmazom mindazokat, amit megtanultam az oktatási idő alatt. Összességében, bátran ajánlom mindazoknak, akik gyorsan szeretnének jogosítványhoz jutni. Ezúton is szeretném megköszönni, hogy itt sajátíthattam el a vezetés minden csinnyát, binnyát."

Balázs Márk

"Gyorsan, az igènyeimnek legközelebb àllò időpontokat kaptam, ès kivàlò oktatòt a gyakorlathoz, aki szintèn rugalmas hozzà àllàst ès türelmet biztosìtott. Csak ajànlani tudom ès fogom is!"

Torbó Máté

"Nagyon felkészültek és segítőkészek. Jó embereket alkalmaznak, és korrekt a vezetés is."

Somogyiné Bazsika Zsuzsanna

"Mindig nagyon segìtőkèszek ès kedvesek. Köszönöm szèpen Nektek, ès az oktatómnak, Kèri Pèternek a sok türelmet, segítsèget, munkàt! Bàtran ajànlom mindenkinek, aki szeretne nyugodt körülmènyek között, jó tàrsasàgban megtanulni vezetni! Tovàbbi munkàtokhoz sok sikert kìvànok!"

Baranyai Ádám

"A felkészítés tökéletes volt! Csak ajánlani tudom azoknak akik jogosítványt szeretnének! Köszönöm!"

Gacs Zoltán

"Sziasztok! Tapasztaltam és láttam két szememmel, hogy az autósulik milyen gyorsak és lassúak. Hálaistenek, szerintem kifogtam, mert jelenleg Magyarországon az egyik leggyorsabb autósiskola a Posta Róbert nevezetű suli. Nagyon meg vagyok elégedve vele!! Gyors papíríntézés, gyors oktatás és az iskola vezetője, egy nagyon szimpatikus úr, aki nagyon segítőkész, laza, és bármi problémát megold!! Teljes szívemmel ajánlom az iskolát! Nagyon szuper! Aki szeretne jogsit, az csak PÉCS POSTA ROBI AÚTOSISKOLA! KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER ROBI!"

Szauer Zoltán

"A legjobb választás volt. Mindenben nagyon segítőkészek voltak végig. Nagyon gyorsan megszereztem a jogosítványom, minden gördülékeny volt. Köszönöm Nektek Robi! Csak ajánlani tudom!"

Paula Aschbök

"Mindenkinek ajánlani tudom Posta Robi autóiskoláját! Nagyszerüen, gyorsan tudtam tanulni az e-titán online rendszeren keresztül külföldröl. Köszönöm ezt a lehetöséget nàlatok, és Kéri Péternek meg köszönöm a sok türelmet velem szemben! A vezetés és a jogositvány megszerzése szuper jó élmény volt nálatok!"

Meggyesi Dániel

"Nagyon szépen köszönöm, hogy itt végezhettem el a "B" kategoriás jogsim. Mind veletek, mind pedig az oktatómmal, Lipcsei Imivel nagyon meg voltam elégedve. Bárkinek ajánlani tudom Róbert suliját!"

Springer Dóra

"Sziasztok! Bátran ajánlom mindenkinek a Posta Robi Autósiskolát. Igaz én még csak a KRESZ vizsgán vagyok túl, amit viszont gyorsan megtanultam, mivel egy nagyon jó programot kaptam az e-Titant, Kifogástalanul jó program! Gyors tanulás, jól megfogalmazott modulok, vizuálisan jó videók és képek. Aki még tart az KRESZtől, az ne tegye! Tanuljatok e-titánnal és Posta Robival! Köszönöm, Robi!"

Hámori Dzsenifer

"Bátran merem ajánlani MINDENKINEK, aki jogosítványt szeretne!! :) Az e-Titan online rendszerben egyszerűen nincs kivetni való, bárki számára önállóan tanulható. Külföldről mentem haza, ennél gyorsabban lehetetlen lett volna jogosítványt szerezni, ezért külön dicséret! El sem képzeltem volna magamról, hogy valaha vezetni fogok, azt hittem, hogy nincs érzékem hozzá, de a Robi megmutatta nekem, hogy ilyen nem létezik. És még nekem is sikerült! :D A legnagyobb türelemmel, alkalmazkodással, családias hangulattal tudnám őket jellemezni. Itt véletlen se gyomorideggel fogsz indulni az oktatásokra ;) "

Hörnyéki Jánosné

"Mindenkinek csak ajánlani tudom az Autosiskolát!!!!!! Külön kiemelném Kéri Péter oktatót! Ákos fiam elsőre átment a forgalmi vizsgán! Robi, kívánok munkátokhoz további sok sikert, minden jót!!!!!! Ilyen oktatókra van szükség!!!! :) "

Varga Gábor

"Minden, ami pozitív, elmondható erről az autósiskoláról! Abszolút rugalmasak, segítőkészek, türelmesek és persze ami a legjobb már a mai világban, hogy minden elérhető online, ami szintén egyértelmű, átlátható, 'visszatekerhető' :) könnyen kezelhető, sima a regisztráció az e-Titan rendszerben. Egyszóval, örülök, hogy a Robi féle autósiskolát választottam, főleg hogy én is külföldről kezdtem el mindent! Köszönök minden segítséget, türelmet!! .. és persze Mindenkinek abszolút teljesen, maximálisan ajánlom. Hajrá, jogsira fel!! "

Majorosi Dávid

"A legjobb autósiskola!!! Bátran merem ajánlani mindenkinek, mert ők a legjobb és legtürelmesebb oktatók! Köszönöm a sok segítséget, Robi!"

Kovács Róbert

"A legtürelmesebb,a legrugalmasabb oktató! Mindenkinek jószívvel ajánlom! Mindig pontos, korrekt és segítőkész! Köszönöm szépen a segítségedet!!!"

Bali Zsuzsanna

"Posta Robi autósiskoláját mindenkinek ajánlom! Végtelenül türelmes és segítőkész ember! Az ő rutinjával és szakértelmével mindenkinek sikerűlhet megszerezni a jogosítványt! Köszönet mindenért, amit tőled tanultam Robi!"

Balog Tibor

"A legtürelmesebb vezetési oktatás, amivel valaha találkoztam! A legrázósabb forgalmi körülményekre is felkészít, stresszmentesen és abszolút balesetmentesen! Ajánlom minden kezdőnek és haladónak is!"

Notheisz Márk

"Remek oktatásnak hála, átmentem mindenből elsőre. Nagyon szépen köszönöm az oktatómnak és a Robiéknak! :) Így tovább!"