Autóvezető vizsga 1 hónap alatt

Türelmes oktatás + rugalmas időbeosztás + gyors jogsiszerzés = Posta Róbert Autósiskola

Sok türelemmel, gyors képzéssel, jó oktatóautókkal, profi hozzáállással és több mint 28 éves autóvezető oktatási tapasztalattal várunk a Posta Róbert Autósiskolában Pécsett és Komlón! Megéri nálunk tanulni! Velünk jól jársz!

Néhány nap alatt megtanulhatod az elméleti tananyagot a számítógépeden, majd a sikeres elméleti vizsgádat követően, egy nagyon nyugodt, végtelenül türelmes szakoktató, 2-3 hét alatt levezeti veled a kötelező gyakorlati óráidat.

Nem muszáj elfáradnod az irodánkba, mert a beiratkozással kapcsolatos összes adminisztrációt interneten elintézheted! Személyesen csak az elméleti vizsga alkalmával kell először megjelenned!

A külföldön élő fiatalok számára is lehetővé tesszük az autóvezető tanfolyamra szóló jelentkezést, majd az elméleti tanfolyam interneten történő gyors elvégzését. Legendás ügyfélszolgálatunk biztosítja tanítványainknak a személyre szabott, rugalmas vizsgaügyintézést.

Kattints ide a beiratkozáshoz!

Milyen érzés a Posta Róbert Autósiskolában tanulni?

 • Pontosan és precízen kezeljük a vizsgaidőpontokat, hogy a legoptimálisabb időkihasználással, a lehető leghatékonyabban, szuper gyorsan végezd el a személygépkocsi-vezető tanfolyamot.
 • Tanulásodat díjmentes, internetes konzultációval segítjük.
 • A nap 24 órájában eléred a tananyagot, csak számítógépre és internetkapcsolatra van szükséged. Egyéni tanulási képességeid szerint, a saját tempódban és időbeosztásodban haladsz a tananyag elsajátításával. Napi néhány óra tanulással, akár 1 hét alatt alatt elvégezheted az elméleti tanfolyamot. Voltak tanítványaink, akiknek ez 2-3 nap alatt sikerült!
 • Nincs szükséged tankönyvre és tesztkönyvre, mert mindig a legfrissebb tananyagból tanulsz.
 • A sikeres elméleti vizsgádat követően, a következő munkanapon elkezdheted a gyakorlati vezetésedet!
 • A kötelező 29 vezetési órádat 2-3 hét alatt levezetheted. Az első 5 alkalommal napi 2 órát vezethetsz, majd ezt követően napi 4 órát, a 2 x 2 óra között legalább 1 órás pihenés közbeiktatásával.
 • Legkorábban akkor mehetsz el forgalmi vizsgára, ha levezetted a kötelező óráidat, és minimum 580 kilométert vezetsz a vizsgádig.
 • Elektronikus Oktatórendszerünk díjmentes használatával, interneten bármikor ellenőrizheted, hogy mennyi órát és kilométert vezettél a gyakorlások alatt, és hogyan állnak a befizetéseid. A rendszeren keresztül befizetheted a tan- és vizsgadíjakat is!
 • A közúti elsősegélynyújtás tanfolyamot rugalmasan megszervezzük számodra.
 • Erre a linkre kattintva feliratkozhatsz az autósiskolánk iránt érdeklődők hírlevelére, és azonnal küldünk az e-mail címedre egy tájékoztató levelet, benne a jelentkezési lappal. Perceken belül elkezdheted az elméleti tanfolyamot! Szeretettel várunk!!!
 • Az elméleti tandíj kifizetését követően elindítjuk számodra az elméleti tanfolyamot. A tanfolyam kezdetétől számított 9 hónapon belül részt kell venned az elméleti vizsgádon, és egy éven belül sikeres elméleti vizsgát kell tenned. A sikeres elméleti vizsgádtól számított 2 éven belül tehetsz vizsgát forgalmi vezetésből.
 • Mindig számíthatsz a segítségünkre! Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Kattints ide a beiratkozáshoz!

Hogyan segítjük a külföldön élő fiatalok tanulását?

Interneten keresztül, akár külföldről is jelentkezhetsz személygépkocsi-vezető tanfolyamra. Megszervezzük számodra, hogy külföldről is könnyedén elvégezd a távoktatásos elméleti tanfolyamot, amelyre tantermi foglalkozás esetében nincs lehetőséged. Előzetesen egyeztetjük hazatérésed pontos időpontját, és annak megfelelően megszervezzük elméleti vizsgádat. A külföldről hazatérő tanulóinknak sokszor csak 2-3 hetük van az elméleti vizsgájuk letételére, a gyakorlati óráik levezetésére és a forgalmi vizsga sikeres teljesítésére. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a képzéssel kapcsolatos adminisztráció lebonyolítására, mert nálunk nem fordulhat elő, hogy egy irodai ügyintéző mulasztása miatt, egy előre betervezett vizsga elmaradjon! Ez egy külföldön élő, egy év alatt kettő alkalommal szabadságra hazatérő tanuló számára rendkívül súlyos következményekkel járna, mert esetleg újabb félévet várhatna a következő vizsgalehetőségére. Klikkelj ide a beiratkozáshoz!

Nálunk automata váltós kocsival is megtanulhatsz vezetni

Egy automata váltós kocsi legfontosabb előnyei számodra:

 • Nem fullad le elinduláskor és megálláskor. Nagyon sok tanuló azért fél a megállástól, mert utána el kell indulnia, és ha nem jól kezeli a kuplungot, akkor könnyen lefulladhat az autó. Az automata váltós kocsiban nincs kuplung, ezért sokkal élvezetesebb egy ilyen kocsit vezetni.
 • Ha gázt adsz, elindul, ha fékezel, lefékez. Gyerekjáték irányítani!
 • Nem kell sebességet váltanod, ami elvonhatja a figyelmedet a közlekedéstől.
 • Nem rombolja le az önbizalmadat, mert jól érzed magad vezetés közben. Nem félelemtől reszketve, "kövekkel a gyomrodban" jársz a vezetési órákra.
 • Nem gurul hátra, ha emelkedőn szeretnél elindulni. Óriási lelki nyugalom lesz úrrá rajtad, ha az utánad érkező jármű túl közel áll meg mögötted az emelkedőn, és neked el kell indulnod az autóval!
 • Nincs benne hagyományos kézifék, amit sokszor nehéz kiengedni. Ha megnyomod a gázpedált, a rögzítő fék automatikusan kiold.
 • + a VW Tiguan tanulókocsi nagyon sok extra felszerelést tartalmaz! (Pl.: egy gombnyomásra elindul, sávváltáskor figyelmeztet a másik sávban érkező jármű közeledésére, adaptív tempomattal megtartja a biztonságos távolságot az elötte haladó jármű követésekor, magátol beparkol a várakozóhelyre stb)

Szalai Gabriella így vezette az automata váltós VW Tiguan oktatóautót Pécs belvárosában, amikor második alkalommal jött vezetni. Szabinak 15 perc gyakorlás is elég volt a következő videó felvételéhez. Ezek a képek önmagukért beszélnek!

Az autóvezető tanfolyam menete

 1. Regisztrálj ezen a linken, ha már elmúltál 16 és fél éves! Regisztrálás után kapsz egy e-mailt az autósiskolától, amelyben benne lesz a jelentkezési lap.
 2. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot a személyi okmányaid alapján.
 3. A tandíj megfizetése után, elindítjuk az elméleti tanfolyamodat, és elküldjük a befizetésedről szóló elektronikus számlát az e-mail címedre.
 4. A tananyagba belépésedet követően, e-mailben elküldjük számodra a jelentkezési lapodat, a kitöltött nyilatkozatodat, a képzési szerződésedet és az autósiskola írásos tájékoztatóját, amelyeknek egy példányát aláírva kell visszaküldened az autósiskola ügyfélfogadó irodájába, erre a címre: Posta Róbert Autósiskola 7300 Komló, Berek utca 17. fsz. 1. ajtó. Értesíteni fogunk arról, amikor leveled megérkezik az irodánkba.
 5. Megkeresed a magyarországi háziorvosodat, és kérsz egy egészségügyi alkalmassági véleményt személygépkocsi-vezető tanfolyamhoz. A vizsgálat díja: 7.200 Ft, amelyet a háziorvosodnál kell megfizetned. Az orvostól kapott alkalmassági véleményt csatold a többi dokumentumhoz, amelyeket az autósiskolától kaptál, és együtt küldd vissza őket az autósiskolának. Az orvosi alkalmassági véleményt beszkennelve is elküldheted.
 6. Az elméleti tanfolyam elvégzéséről képzési igazolást kapsz e-mailben. A képzési igazolással nincs teendőd. A képzési igazolást csak akkor állítja ki részedre az Elektronikus Oktatórendszer, ha elvégezted az elméleti tanfolyamot, és minden dokumentumot hiánytalanul visszaküldtél az autósiskolának!
 7. A képzési igazolás kiállítását követően, kiválasztod a számodra megfelelő elméleti vizsgaidőpontot az Elektronikus Oktatórendszerünkben. Az elméleti vizsga díját már a tanfolyam kezdetekor, az elméleti tanfolyam díjával együtt megfizetheted az autósiskola felé.
 8. A sikeres elméleti vizsgádat követően, kiválasztjuk az oktatódat, és a következő munkanapon megkezdheted a vezetési gyakorlatodat.
 9. A vezetési órák díját az elméleti tandíj megfizetéséhez hasonlóan rendezed az autósiskola felé. A gyakorlati órák díját részletekben is fizetheted. Az órákat és a vizsgadíjat előre kell megfizetni. Az autósiskola hitelt nem biztosít. Nézd meg az árainkat!
 10. Amikor felkészültél a vezetési vizsgádra, az oktatóddal egyeztetitek a forgalmi vizsgaidőpontot. Ha neked is megfelel az időpont, lejelentjük a forgalmi vizsgádat. A forgalmi vizsgára jelentéshez le kell vezetned legalább 29 órát és 580 kilométert, valamint legalább 10 nappal a vizsga előtt, előre be kell fizetned a vizsgadíjat (11.000 Ft)
 11. A közúti elsősegély tanfolyamot autósiskolánkban is elvégezheted. A tanfolyam díja: 10.000 Ft, amelyet a tanfolyam első előadásakor kell megfizetned. A vizsga díja: 8.200 Ft, amelyet a vizsga napján, a vizsga helyszínén kell rendezned. A közúti elsősegélynyújtás tanfolyamot bármikor elvégezheted, de a vizsga sikeres letétele nélkül nem kapod meg a vezetői engedélyedet.
 12. A sikeres forgalmi vizsgádat követő második munkanapon, a kormányablakban intézheted a vezetői engedélyedet. Ott be kell mutatnod a közúti elsősegélynyújtás vizsga eredményes teljesítésének igazolását. Felmentés esetén a felmentésről szóló dokumentumot.
 13. A vezetői engedélyedet postán küldik meg vagy személyesen átveheted a kormányablaknál.

Edit véleménye


Ingrid véleménye


Tevékenység jellemző mutatók a "B" kategóriás járművezető képzésünk 2019. II. negyedévre vonatkozó időszakában

Vizsga Sikerességi Mutató (VSM - elmélet): 63,53%; Vizsga Sikerességi Mutató (VSM - gyakorlat): 35,64%;

Átlagos Képzési Óraszám (ÁKÓ): 163,04%; Képzési Költség (KK): 298.750,- Ft