Autóvezető vizsga 1 hónap alatt!

Oktatási területek: Komló, Pécs

Sok türelemmel, gyors képzéssel, profi hozzáállással, legendásan kiváló ügyfélszolgálattal és 30 éves autóvezető oktatási tapasztalattal várunk a Posta Róbert Autósiskolában!


Néhány nap alatt megtanulhatod az elméleti tananyagot a számítógépeden, majd a sikeres elméleti vizsgádat követően, egy nagyon nyugodt, türelmes szakoktató, 1 hónap alatt levezeti veled a kötelező gyakorlati óráidat.

A beiratkozással kapcsolatos összes adminisztrációt online intézheted! Személyesen csak az elméleti vizsga alkalmával kell először megjelenned!


Mire számíthatsz a Posta Róbert Autósiskolában?

 • Pontosan és precízen kezeljük a vizsgaidőpontokat, hogy a legoptimálisabb időkihasználással, a lehető leghatékonyabban, gyorsan végezd el a személygépkocsi-vezető tanfolyamot.

 • A nap 24 órájában eléred a tananyagot, csak számítógépre és internetkapcsolatra van szükséged. Egyéni tanulási képességeid szerint, a saját tempódban és időbeosztásodban haladsz a tananyag elsajátításával. Napi néhány óra tanulással, akár 1 hét alatt alatt elvégezheted az elméleti tanfolyamot. Voltak tanítványaink, akiknek ez 2-3 nap alatt sikerült!

 • Nincs szükséged tankönyvre és tesztkönyvre, mert mindig a legfrissebb tananyagból tanulsz.

 • A sikeres elméleti vizsgádat követően, napokon belül elkezdheted a gyakorlati vezetésedet!

 • A kötelező vezetési óráidat 1 hónap alatt levezetheted.

 • Legkorábban akkor mehetsz el forgalmi vizsgára, ha levezetted a kötelező óráidat, és minimum 580 kilométert vezetsz a vizsgádig.

 • Elektronikus oktatórendszerünkben bármikor ellenőrizheted, hogy mennyi órát és kilométert vezettél a gyakorlások alatt, és hogyan állnak a befizetéseid. A rendszeren keresztül egyszerűen, akár bankkártyával is befizetheted a tan- és vizsgadíjakat!

 • A közúti elsősegélynyújtás tanfolyamot is megszervezzük számodra.

 • Az elméleti tandíj kifizetését követően elindítjuk az elméleti tanfolyamodat. A tanfolyam kezdetétől számított 9 hónapon belül részt kell venned az első elméleti vizsgádon, és egy éven belül sikeres elméleti vizsgát kell tenned. A sikeres elméleti vizsgádtól számított 2 éven belül tehetsz vizsgát forgalmi vezetésből.

 • Mindig számíthatsz a segítségünkre! Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Kattints ide a beiratkozáshoz!

Hogyan segítjük a külföldön élő fiatalok tanulását?

Interneten keresztül, akár külföldről is jelentkezhetsz személygépkocsi-vezető tanfolyamra. Megszervezzük számodra, hogy külföldről is könnyedén elvégezd az online elméleti tanfolyamot, amelyre tantermi foglalkozás esetében nincs lehetőséged. Az elméleti vizsgára bejelentkezhetsz az oktatórendszerünkön keresztül. Előzetesen egyeztetjük hazatérésed pontos időpontját, és annak megfelelően megszervezzük a vezetésedet.

A külföldről hazatérő tanulóinknak sokszor csak kevés idejük van az elméleti vizsgájuk letételére, a gyakorlati óráik levezetésére és a forgalmi vizsga sikeres teljesítésére. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a képzéssel kapcsolatos adminisztráció lebonyolítására, mert nálunk nem fordulhat elő, hogy egy irodai ügyintéző mulasztása miatt, egy előre betervezett vizsga elmaradjon! Ez egy külföldön élő, egy év alatt kettő alkalommal szabadságra hazatérő tanuló számára rendkívül súlyos következményekkel járna, mert esetleg újabb félévet várhatna a következő vizsgalehetőségére. Klikkelj ide a beiratkozáshoz!

Nálunk automata váltós kocsival is megtanulhatsz vezetni

Egy automata váltós kocsi legfontosabb előnyei:

 • Nem fullad le elinduláskor és megálláskor. Nagyon sok tanuló azért fél a megállástól, mert utána el kell indulnia, és ha nem jól kezeli a kuplungot, akkor könnyen lefulladhat az autó. Az automata váltós kocsiban nincs kuplung, ezért sokkal élvezetesebb egy ilyen kocsit vezetni.

 • Ha gázt adsz, elindul, ha fékezel, lefékez. Gyerekjáték irányítani!

 • Nem kell sebességet váltanod, ami elvonhatja a figyelmedet a közlekedéstől.

 • Nem rombolja le az önbizalmadat, mert jól érzed magad vezetés közben. Nem félelemtől reszketve, "kövekkel a gyomrodban" jársz a vezetési órákra.

 • Nem gurul hátra, ha emelkedőn szeretnél elindulni. Nem parázol be, ha az utánad érkező jármű túl közel áll meg mögötted az emelkedőn, és neked el kell indulnod az autóval!

Szalai Gabriella így vezette az automata váltós VW Tiguan oktatóautót Pécs belvárosában, amikor második alkalommal jött vezetni. Szabinak 15 perc gyakorlás is elég volt a következő videó felvételéhez. Ezek a képek önmagukért beszélnek!

Az autóvezető tanfolyam menete

 1. Töltsd ki a jelentkezési lapot a személyi okmányaid alapján, ha már elmúltál 16 és fél éves!

 2. A tandíj megfizetése után, elindítjuk az elméleti tanfolyamodat, és elküldjük a befizetésedről szóló elektronikus számlát az e-mail címedre.

 3. E-mailben bekérjük az orvosi alkalmassági véleményedet. Megkeresed a magyarországi háziorvosodat - ha még nem tetted meg -, és kérsz egy egészségügyi alkalmassági véleményt személygépkocsi-vezető tanfolyamhoz. A vizsgálat díja 7200 Ft, amelyet a háziorvosodnál kell megfizetned. Az orvostól kapott alkalmassági véleményt küldd vissza beszkennelve vagy lefényképezve e-mailben az autósiskolának. Az eredeti példányokat őrizd meg, mert a vezetői engedélyed kiváltásánál kérni fogják a kormányablaknál!

 4. E-mailben elküldjük a jelentkezési lapodat és a kitöltött nyilatkozatodat, amelyeknek egy példányát aláírva kell visszaküldened az autósiskola ügyfélfogadó irodájába, erre a címre: Posta Róbert Autósiskola 7300 Komló, Berek utca 17. fsz. 1. ajtó. Értesíteni fogunk e-mailben, amikor a leveled megérkezik az irodánkba.

 5. Az elméleti tanfolyam elvégzéséről képzési igazolást kapsz e-mailben. A képzési igazolással nincs teendőd. A képzési igazolást csak akkor állítja ki részedre az elektronikus oktatórendszer, ha elvégezted az elméleti tanfolyamot, és minden dokumentumot hiánytalanul elküldtél az autósiskolának!

 6. A képzési igazolás kiállítását követően, kiválasztod a számodra megfelelő elméleti vizsgaidőpontot az elektronikus oktatórendszerünkben. Fizesd ki az elméleti vizsga díját (4600 Ft), ha azt beiratkozáskor még nem rendezted. A sikeres elméleti vizsgádat követően, napokon belül elkezdheted a vezetési gyakorlatot.

 7. A vezetési órák díját az elméleti tandíj megfizetéséhez hasonlóan rendezd az autósiskola felé. A gyakorlati órák díját részletekben is fizetheted. Az órákat és a vizsgadíjat előre kell megfizetni. Az autósiskola hitelt nem biztosít. Nézd meg az árainkat!

 8. A sikeres elméleti vizsgádat és az első gyakorlati óradíjak befizetését követően, kiválasztjuk az oktatódat, és napokon belül megkezdheted a vezetési gyakorlatodat.

 9. Amikor felkészültél a vezetési vizsgádra, az oktatóddal egyeztetitek a forgalmi vizsgaidőpontot. Ha neked is megfelel az időpont, lejelentjük a forgalmi vizsgádat. A forgalmi vizsgára jelentéshez le kell vezetned legalább 29 órát és 580 kilométert, valamint előre be kell fizetned a vizsgadíjat (11 000 Ft) legalább 2 héttel a vizsga előtt.

 10. A közúti elsősegélynyújtás tanfolyamot autósiskolánkban is elvégezheted. A tanfolyam díja: 10 000 Ft, amelyet a közúti elsősegélynyújtás tanfolyamra jelentkezéskor kell megfizetned. A vizsga díja: 8200 Ft, amelyet a vizsga napján, a vizsga helyszínén kell rendezned. A közúti elsősegélynyújtás tanfolyamot bármikor elvégezheted, de a vizsga sikeres letétele nélkül nem kapod meg a vezetői engedélyedet.

 11. A sikeres forgalmi vizsgádat követő második munkanapon, a kormányablakban intézheted a vezetői engedélyedet. Ott be kell mutatnod a közúti elsősegélynyújtás vizsga eredményes teljesítésének igazolását és a háziorvosodtól kapott eredeti orvosi alkalmassági véleményedet. Felmentés esetén a felmentésről szóló dokumentumot.

 12. A vezetői engedélyedet postán küldik meg vagy személyesen átveheted a kormányablaknál.