Autóvezető vizsga 1 hónap alatt!

A gyakorlati oktatás és a vizsga helyszíne: Pécs

Sok türelemmel, gyors képzéssel, profi hozzáállással, legendásan kiváló ügyfélszolgálattal és 30 éves autóvezető oktatási tapasztalattal várunk a Posta Róbert Autósiskolában!


Néhány nap alatt megtanulhatod az elméleti tananyagot a számítógépeden, majd a sikeres elméleti vizsgádat követően, egy nagyon nyugodt, türelmes szakoktató, 1 hónap alatt levezeti veled a kötelező gyakorlati óráidat.

A beiratkozással kapcsolatos összes adminisztrációt online intézheted! Személyesen csak az elméleti vizsga alkalmával kell először megjelenned!


Mire számíthatsz a Posta Róbert Autósiskolában?

 • Pontosan és precízen kezeljük a vizsgaidőpontokat, hogy a legoptimálisabb időkihasználással, a lehető leghatékonyabban, gyorsan végezd el a személygépkocsi-vezető tanfolyamot.

 • A nap 24 órájában eléred a tananyagot, csak számítógépre és internetkapcsolatra van szükséged. Egyéni tanulási képességeid szerint, a saját tempódban és időbeosztásodban haladsz a tananyag elsajátításával. Napi néhány óra tanulással, akár 1 hét alatt alatt elvégezheted az elméleti tanfolyamot. Voltak tanítványaink, akiknek ez 2-3 nap alatt sikerült!

 • Nincs szükséged tankönyvre és tesztkönyvre, mert mindig a legfrissebb tananyagból tanulsz.

 • A sikeres elméleti vizsgádat követően, napokon belül elkezdheted a gyakorlati vezetésedet!

 • A kötelező vezetési óráidat 1 hónap alatt levezetheted.

 • Elektronikus oktatórendszerünkben bármikor ellenőrizheted, hogy mennyi órát és kilométert vezettél a gyakorlások alatt, és hogyan állnak a befizetéseid. A rendszeren keresztül egyszerűen, bankkártyával is befizetheted a tan- és vizsgadíjakat!

 • A közúti elsősegélynyújtás tanfolyamot is megszervezzük számodra.

 • Az elméleti tandíj kifizetését követően elindítjuk az elméleti tanfolyamodat. A tanfolyam kezdetétől számított 9 hónapon belül részt kell venned az első elméleti vizsgádon, és egy éven belül sikeres elméleti vizsgát kell tenned. A sikeres elméleti vizsgádtól számított 2 éven belül tehetsz vizsgát forgalmi vezetésből.

 • Mindig számíthatsz a segítségünkre! Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!


Kattints ide a beiratkozáshoz!

Hogyan segítjük a külföldön dolgozó fiatalok tanulását?

Interneten keresztül, akár külföldről is jelentkezhetsz személygépkocsi-vezető tanfolyamra. Külföldről is könnyedén elvégezheted az online elméleti tanfolyamot, amelyre tantermi foglalkozás esetében nincs lehetőséged. Előzetesen egyeztetjük hazatérésed pontos időpontját, és annak megfelelően megszervezzük az elméleti vizsgádat és a gyakorlati oktatásodat.

A külföldről hazatérő tanulóinknak sokszor csak kevés idejük van az elméleti vizsgájuk letételére, a gyakorlati óráik levezetésére és a forgalmi vizsga sikeres teljesítésére. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a képzéssel kapcsolatos adminisztráció lebonyolítására, mert nálunk nem fordulhat elő, hogy egy irodai ügyintéző mulasztása miatt, egy előre betervezett vizsga elmaradjon! Ez egy külföldön dolgozó, egy év alatt kettő alkalommal szabadságra hazatérő tanuló számára rendkívül súlyos következményekkel járna, mert esetleg újabb félévet várhatna a következő vizsgalehetőségére.


Klikkelj ide a beiratkozáshoz!

Nálunk automata váltós kocsival is megtanulhatsz vezetni

Egy automata váltós kocsi legfontosabb előnyei:

 • Nem fullad le elinduláskor és megálláskor. Nagyon sok tanuló azért fél a megállástól, mert utána el kell indulnia, és ha nem jól kezeli a kuplungot, akkor könnyen lefulladhat az autó. Az automata váltós kocsiban nincs kuplung, ezért sokkal élvezetesebb egy ilyen kocsit vezetni.

 • Ha gázt adsz, elindul, ha fékezel, lefékez. Gyerekjáték irányítani!

 • Nem kell sebességet váltanod, ami elvonhatja a figyelmedet a közlekedéstől.

 • Nem rombolja le az önbizalmadat, mert jól érzed magad vezetés közben. Nem félelemtől reszketve, "kövekkel a gyomrodban" jársz a vezetési órákra.

 • Nem gurul hátra, ha emelkedőn szeretnél elindulni. Nem parázol be, ha az utánad érkező jármű túl közel áll meg mögötted az emelkedőn, és neked el kell indulnod az autóval!

Szalai Gabriella így vezette az automata váltós VW Tiguan oktatóautót Pécs belvárosában, amikor második alkalommal jött vezetni. Szabinak 15 perc gyakorlás is elég volt a következő videó felvételéhez. Ezek a képek önmagukért beszélnek!

Az autóvezető tanfolyam menete

 • Töltsd ki a jelentkezési lapot a honlapunkon a személyi okmányaid alapján, vagy keresd fel az irodánkat személyesen, ha már elmúltál 16 és fél éves!

 • Az elméleti tandíj megfizetése után - legkésőbb a következő munkanapon -, elindítjuk az elméleti tanfolyamodat, és elküldjük a befizetésedről szóló elektronikus számlát az e-mail címedre. Ezt követően elkezdheted az elméleti tanfolyamot. Ha online jelentkezés esetén bankkártyával fizetsz - akkor a fizetést követően -, azonnal elkezdheted a tanfolyamot.


 • Ha interneten jelentkezel, a tananyagba belépésedet követően,

  1. lépés) e-mailben bekérjük az orvosi alkalmassági véleményedet,
  Orvosi alkalmassági véleményt csak Magyarországon praktizáló orvostól fogadunk el. Az alkalmassági véleményt beszkennelve vagy lefényképezve küldd el az
  ugyfelszolgalat@postarobi.hu címünkre. A fénykép éles, jól látható és olvasható legyen, mert azt kinyomtatva adjuk át a vizsgaközpontnak. A fényképen teljes egészében, szemből, csak az alkalmassági vélemény látszódjon, kitöltve a teljes képet.

  2. lépés) az orvosi alkalmassági véleményed beérkezését követően, e-mailben elküldjük a jelentkezési lapodat és a kitöltött nyilatkozatodat,

  3. lépés) a jelentkezési lapod és a kitöltött nyilatkozatod egy példányát aláírva, postai levélben kell visszaküldened az autósiskola ügyfélfogadó irodájába, vagy hozd be személyesen irodánkba erre a címre:

  Posta Róbert Autósiskola
  7300 Komló, Berek utca 17. fsz. 1. ajtó.
  Nyitva: munkanapokon 8-16 óráig.

Telefon: +36 72 281 140

Értesíteni fogunk e-mailben, amikor a leveled megérkezik az irodánkba. Ha nem tudod kinyomtatni a jelentkezési lapodat és a kitöltött nyilatkozatodat, akkor írd meg nekünk ezt e-mailben, és az értesítési címedre postázzuk az aláírandó dokumentumokat.


 • Az elméleti tanfolyam elvégzéséről képzési igazolást kapsz e-mailben. A képzési igazolással nincs teendőd. A képzési igazolást csak akkor állítja ki részedre az elektronikus oktatórendszer, ha elvégezted az elméleti tanfolyamot, és minden dokumentumot hiánytalanul visszaküldtél az autósiskolának, és azokat mi iktattuk a nyilvántartási rendszerünkben!


 • A képzési igazolás kiállítását követően, vedd fel a kapcsolatot irodánkkal, és egyeztetjük az elméleti vizsgád tervezett időpontját! Az elméleti vizsgával kapcsolatos tudnivalókról e-mailben tájékoztatunkl Fizesd ki az elméleti vizsga díját (4600 Ft), ha azt beiratkozáskor még nem rendezted.


 • A sikeres elméleti vizsgádat követően, a vezetési órák díját - az elméleti tandíj megfizetéséhez hasonlóan - rendezd az autósiskola felé a korábban leírtak alapján. A gyakorlati órák díját 10 óránként is fizetheted. A gyakorlati órákat és a vizsgadíjat előre kell megfizetni. Az autósiskola hitelt nem biztosít.


 • Ezt követően segítünk neked szakoktatót választani, ha azt korábban még nem tetted meg.


 • Kiállítjuk és hitelesítjük a vezetési kartonodat, amit átadunk a szakoktatódnak. Vezetned csak a nevedre kiállított és a vizsgaközpont által hitelesített vezetési karton birtokában szabad. A vezetési kartont a szakoktató tárolja, majd a tanulmányaid végén azt az autósiskolának visszaadja.


 • A forgalmi vizsgára jelentéshez le kell vezetned legalább 29 órát és 580 kilométert, valamint előre be kell fizetned a vizsgadíjat (11 000 Ft) a vizsgára jelentés előtt. A forgalmi vizsga is vezetési órának minősül - tekintet nélkül annak hosszára -, ezért a forgalmi vizsgára is 1 vezetési óra díját kell megfizetned. Forgalmi vizsgára csak azt a tanulót tudjuk bejelenteni, akinek a forgalmi vizsgadíja és a forgalmi vizsga órájának díja szerepel a nyilvántartó rendszerünkben. Általában 50 órát vezetnek a tanulók a forgalmi vizsgára való felkészülésig, de az egyéni adottságok miatt nagyon változó, hogy kinek mennyi vezetési órára van szüksége a forgalmi vizsga sikeres teljesítéséhez.


 • Amikor megfelelően felkészültél a vezetési forgalmi vizsgádra, az oktatóddal egyeztetitek a tervezett forgalmi vizsgaidőpontot. Ha neked is megfelel az időpont, lejelentjük a forgalmi vizsgádat, melyet a Vizsgaközpont véglegesít.

  Ha a szakoktatód szerint még nem készültél fel a forgalmi vizsgádra, további órákat vehetsz. Ha úgy érzed, te alkalmasnak tartod magad a vezetői engedélyed megszerzésére, de ezt a szakoktatód nem így látja, kérhetsz egy próbavizsgát, ahol az iskolavezető megnézi és értékeli a vezetésedet. A próbavizsga vezetési órában történik, és csak a vezetési óra díját kell megfizetned. Az iskolavezető közreműködéséért nem számítunk fel plusz költséget. Az autósiskola szakmai vezetése az iskolavezető felelőssége, ezért az iskolavezető csak annak a tanulónak hagyja jóvá a forgalmi vizsgára történő lejelentését, akit
  alkalmasnak tart a forgalmi vizsga sikeres teljesítésére.


 • A közúti elsősegélynyújtás foglalkozást autósiskolánkban is elvégezheted.
  A foglalkozás díja: 10 000 Ft / fő, melyet a foglalkozásra jelentkezéskor kell megfizetned.
  A vizsga díja: 15 500 Ft, amelyet a vizsga napján, a vizsga helyszínén kell rendezned. A közúti elsősegélynyújtás foglalkozást bármikor elvégezheted, akár a forgalmi vizsgádat követően is, de a vizsga sikeres letétele vagy a vizsga alóli felmentés igazolása nélkül nem kezdeményezheted a vezetői engedélyed kiállítását.


 • A sikeres forgalmi vizsgádat követő harmadik munkanapon, a Kormányablakban kezdeményezheted a vezetői engedélyed kiállítását, ha másképpen nem nyilatkoztál az elméleti tanfolyamra jelentkezéskor. A Kormányablaknál be kell mutatnod a közúti elsősegélynyújtás vizsga eredményes teljesítésének igazolásáról, vagy a vizsga alóli felmentésedről kapott dokumentumot, és az orvosod által kiállított egészségügyi alkalmassági véleményedet.


 • A vezetői engedélyedet postán küldik meg, vagy személyesen átveheted a Kormányablaknál.


Bővebb információért olvasd el a láblécben található és letölthető képzési tájékoztatónkat!


Kérdés esetén, keresd irodánkat!


Kattints ide az online beiratkozáshoz!