Pool4U: Zwembad- en vijvertechniek volgens de nieuwe norm met weinig onderhoud en laag energieverbruik !!! Compleet nieuwe zwembaden behoren NIET tot ons leveringsprogramma.

We zijn gespecialiseerd in het aanpassen en ombouwen van bestaande zwembaden en zwemvijvers volledig naar de dromen van de klant.

Het bestaande filtratiesysteem wordt aangepast of volledig vernieuwd naar een automatisch Pool4U filtratiesysteem met laag energieverbruik en volledig op afstand controleerbaar. Onze zwembaden zijn zomer en winter een streling voor het oog. Het water is altijd perfect zodat er geen algenvorming kan optreden.

Het ombouwen van een bestaande zwemvijver naar een compleet op maat gemaakt zwembad komt steeds meer en meer voor. Elk zwembad wordt volledig in 3D uitgetekend zodat men elk onderdeel perfect kan bepalen en specificeren. Dankzij een 3D fototekening krijgt de klant een beter zicht hoe het zwembad er uiteindelijk zal uitzien.

We maken gebruik van professionele onderdelen en materialen van diverse topmerken. Al de nodige onderdelen zijn bij ons op voorraad.

In de volgende pagina's proberen we U een beetje uitleg te geven van onze werkwijze alsook enkele voorbeelden van onze installaties.

Voor verder informatie en mag U ons vrijblijvend altijd contacteren.

Bedankt voor uw tijd.


Guy Breusegem