Milou Pistor

Zeer succesvol optreden van Milou Pistor

Zondag 25 november trad Milou Pistor op in Het Oude Gemaal. Milou is 4de jaar- conservatorium studente, wordt opgeleid tot muziekdocente en heeft zang als hoofdvak. Tijdens het optreden begeleidde zij zichzelf bovendien op gitaar en piano.

Haar passie ligt duidelijk bij de countrymuziek en dat past heel goed bij haar krachtige stem. Ze zong liedjes van de alom bekende Ilse de Lange en van Caro Emerald, maar ook van de minder bekende country-artiesten Martina McBride en Trisha Yearwood. Bovendien zong zij een lied dat ze zelf geschreven had, een ontroerende prima compositie. Ze werd zondag begeleid door haar vader, drummerJeroen Pistor en door zanger/gitarist Sander Terpstra (beide waren al eerder te horen in Het Oude Gemaal in de band The Visitors).

Milou gaat in begin 2019 nogmaals optreden, de locatie is nog niet bekend, maar houdt haar website in de gaten! Ook dan zal de gehele opbrengst van haar optreden ten goede komen aan een studiereis naar Bali, waar zij zal werken met gehandicapte kinderen.