Avui les Petxines hem anat al Caixafòrum a fer El viatge del cargol. Mentre les Crispetes feien el taller nosaltres hem jugat al parc de davant. Tenir molt d'espai per córrer és magnífic!!! I també hem vist moltes cotorres i fins i tot una papallona!

Dins el Caixafòrum hem conegut en Pep (en Pep Gol) un músic que ens ha explicat una història que va sentir que explicaven uns pescadors a la platja... i li va agradar tant que va decidir posar-hi música... però allà a la platja no en tenia cap d'instrument i per això se'n va fabricar... i avui ens ha ensenyat com es fan i els hem tocat per posar música al viatge del cargol!!!!

Maraques fetes amb gots de plàstic, ampolles i fins i tot garrafes amb arròs o cigrons per fer el so de les onades...

Bosses d'escombraries que fregant-les fan el so de la planxa de surf al fregar l'aigua!

Les gomes a les caixes sonen com els salts de les sardines i els dofins... I els tambors fets amb testos coberts de cinta adhesiva sonen com els salts de la balena!!!

Comença a ploure i fem el so amb els dits! Però quan plou molt fem el so amb unes ampolles tallades!

El Pep fa els llamps amb aquesta planxa de metall!!! I aquestes Petxines fan els trons amb els tambors! Un espant els llamps!!!!

Ja afluixa la pluja... només se senten algunes gotes!!!

No us ho creureu... iogurts i mitges ampolles amb un forat per on hi passa un cordill... passem per la mà pel cordill mullat més ràpid, més lent, a batzegades llargues o curtes... i sembla el so d'un munt d'animals!!!

Amb un tub d'aquests ondulats de les obres i un bastonet hem sentit una granota!!! Amb la maraca una serp de cascabell...

Finalment ha aparegut un mico trompetista i en Pep ens ha ensenyat com funciona una trompeta i ha tocat una estona!

Avui, a més, és l'aniversari de l'Amanda! Moltes felicitats, Amanda!!!!

Després hem vist la pel·lícula amb la música de tota la història del viatge del cargol! El Pep ens l'ha regalada perquè la veiem a l'escola!

Hem aplaudit molt! Ens ha encantat! Potser a casa intentem fer algun d'aquests instruments!