EMOCIONARTE

Amb la Júlia ens hem assegut davant d'aquest quadre i hem anat dient totes les coses que hem vist, tot el que hem pensat, tot el que hem imaginat... sense saber-ne el títol, la placa l'hem mirada després!

I si n'hem dit de coses, mai abans havíem mirat ni pensat tant davant d'una obra d'art!

La Júlia ens ha dir que busquéssim una escultura d'un home que semblava que havia menjat claus per esmorzar!

I l'hem trobada.

És l'escultura d'un soldat, té un braç que és un fusell, la boca oberta cridant perquè no vol la guerra... i que s'està convertint en cactus!!!! Nosaltres tampoc la volem la guerra, enlloc!!!!

La següent escultura, la ballarina, ens ha encantat... amb peces planes l'escultor ha fet una figura en volum, sembla en moviment i cal veure-la des de tots els costats per veure-la bé!!!!

Sembla que estigui ballant!!!!

Després, per grups, hem mirat els mobles d'una sala... eren tots estranys! Havíem de pensar en què s'assemblaven, què tenien en comú!!!

Eren de fusta, gairebé no tenien línies rectes... S'hi veien coses que recordaven la natura...

Alguns mobles eren d'Antoni Gaudí i ens han agradat molt!!!

Tots tenien coses de la natura... Per exemple, d'aquesta cadira el respatller semblava un peix martell, el seient un peix manta i les potes els tentacles d'un pop...

Finalment vam anar a una sala on hi havia còpies d'escultures i cadascú en triava una i s'havia de posar exactament igual!!!

Aquesta part també ens ha encantat!!!

Per acabar cadascú ha dit què li ha agradat més i amb quina obra s'ha sentit més identificat!

I abans de marxar hem anat a veure el pare de l'Arnau que estava treballant a la sala oval!


Ha estat una sortida i una activitat molt xula!!!! Ens ha agradat molt i segurament ara mirarem les obres d'art més atentament i hi trobarem moltes més coses!!!