Els Huracans viatgem a l'Egipte Antic.


La gent de 2n també pensem que els egipcis van ser una gran civilització!!

Els anem investigant i, avui al museu, hem pogut descobrir més coses i recordar altres que ja sabíem.


Hem tingut la sort d'estar només nosaltres, al museu, i primer hem anat plegats per fer una visita ràpida per situar-nos i portar al cap les imatges que anàvem creant abans de festes i, de seguida, organitzades en grups de 3, hem anat buscant coses: escrits, dibuixos, escultures..., sobre algun aspecte concret -animals, escriptura, tombes, ciutats, faraons, déus...- i en acabat, hem pogut seguir cadascú a la seva, per veure, dibuixar o escriure allò que ens cridava més l'atenció.Anàvem amb una carpeta, un full i un llapis cadascú i ens hem mogut amb calma i tranquil·litat. Tant que ens han felicitat, quan hem sortit.


Ens ha agradat i interessat molt i hem vist i esbrinat coses que no sabíem, com que els vasos canopis era on posaven els òrgans que els treien quan els momificaven; o els Uixebtis; o que també momificaven animals. Més déus que no sabíem, o que dins les mòmies hi havia els ossos i que quan morien els posaven menjar, sandàlies, collarets i altres coses seves. També que ja feien monedes i tenien joies.

També hem vist monedes. La pedra Rosetta, que els va servir per entendre els jeroglífics i hem vist una maqueta de la tomba de Tutankamon i sabem que la va trobar un arqueòleg i egiptòleg que es deia Carter.

En fi, hem après un munt de coses més que recollirem a la classe.