Lillebuhyttene

Velkommen til Lillebu

Lokomotivpersonalets forening Oslo sitt feriehjem i Nordmarka rett ved Sveavannet på Mylla. Avstand er ca. 60 km fra Oslo.  

Lillebu ligger flott til i storslått natur og variert turterreng sommer og vinter. Om vinteren ligger skiløypene et steinkast utenfor eiendommen.

Hyttegrenda består av tre helårs hytter som er bygd på 1950 tallet, hvorav to er for tiden i drift. Hyttene holder god hyttestandard med innlagt strøm, tv og snurredass. Vann hentes i felles vannpost ute. Hyttene har stor tomt og usjenert beliggenhet. Hyttene har egen parkeringsplass som brøytes om vinteren. Anlegget drives på dugnad.

Bli gjerne med i vår  Facebook-side for bilder, begivenheter og info.


Aktiviteter/friluftsliv

Bade og fiske

Det er gode bade- og fiskemuligheter i Sveavannet som ligger like nedenfor hyttene. Hyttene har båt for de som vil fiske. 

Fiskekort kjøpes av Lunner almenning: https://www.inatur.no/fiske/5c3325c7c0a26800035c283c


Turmuligheter - sommer og vinter

Det er også flotte turmuligheter i området, med Bislingen som er et av Nordmarkas høyeste punkter. Et naturlig mål for en flott tur. For dem som liker langrenn er det kjørt opp skiløyper rett utenfor hyttene.

Fra hyttene er det en passe dagstur på sykkel gjennom Nordmarka til Oslo. Den samme turen kan også gjøres på ski. I Nordmarka finnes det flere overnattingsmuligheter for de som ønsker ta seg litt bedre tid på turen. Dagligvarer kan kjøpes i forretninger på Grua og Roa. Et større utvalg av butikker finnes på Gran, som ligger 20 km lenger nord, langs riksvei 4.

For den som ønsker ytterligere informasjon om aktiviteter og severdigheter i området, se:

Spørsmål rettes til: