Granholtet Feriehjem

Lokomotivpersonelets Forening Oslos Granholtet Feriehjem, ligger i Vestre Årefjorden litt sør for Moss i Moss kommune. Hyttegrenda ligger ca. 65 km fra Oslo og 6 km fra Moss stasjon.

Hyttegrenda består av tre utleiehytter (A-, B-  og C-hytta).  Alle hyttene har innlagt strøm, vann og bad med dusj.  Ladestasjon for elbil og gjestebåtplass (småbåt) i tillegg til 2 båter.

Adresse: Vestre Årefjordvei 71, 1570 Dilling. 

Hjertelig velkommen til sesongen 2024

A hytta : Påsken 22. mars (påsken) - 3. november

B hytta: 26. april - .7 oktober (høstferien) 

C hytta: 26. april - 7. oktober (høstferien) 

Se egne sider om utleieinfo og utleiekalender.

Kontakt:  Alasan Paulsen,    utleie@granholtet.no  eller telefon 988 50 117

Søknadsfrist for sommersesongen uke 26-33 (21.6-18.8) : 1. april - epost til utleie@granholtet.no

Sjøliv og fritid

Foreningen eier to båter med påhengsmotor. Vi har også gjesteplass til småbåt. Det er gode muligheter for fiske, både fra båt og fra land. Nærmeste badestrand ligger 100 m nedenfor hyttene. En noe bedre sandstrand med tilgang til WC finnes en kort 10 minutters spasertur gjennom skogen til Fuglevik. Her ligger også en båthavn med kiosk og campingplass. Bortenfor båthavnen er det et flott friområde på berget ned til sjøen. 

Granholtet er et ypperlig utgangspunkt for turer til fots og på sykkel. Landskapet består av strandsone, skog, og gammelt kulturlandskap. Innerst i Årefjorden er det et yrende fugleliv for de interesserte. 

Hyttetomten er barnevennlig med fine lekeområder og lite biltrafikk. Fra Granholtet er det kort vei til Østfoldbyene med sine severdigheter. F.eks: Gamlebyen i Fredrikstad og Fredriksten Festning i Halden. Barnefamilier anbefales et besøk på fornøyelsesparken Tusenfryd, som ligger 40 min kjøring unna.