4B

Volg de avonturen van de kinderen van 4B op de facebookpagina.


Tom Van Peer

Tom Van Peer op bezoek in de klas van L4

15 september

In functie van ons thema 'Iedereen is anders, en dat mag', kwam Tom Van Peer praten over zijn handicap. Hij is blind en wou heel graag al onze vragen beantwoorden. Heel geĂ¯nteresseerd luisterden wij naar zijn verhaal. We ontdekten heel wat van zijn talenten. Hij is de beiaardier van Lokeren, maar kan ook goed zwemmen en speelt ook nog heel wat andere instrumenten. Hij leerde ons dat als je echt iets wil, je heel wat kan bereiken.

Hoekenwerk

Hoekenwerk in L4

15 september

Op vrijdagmiddag deden we in L4 een gezamenlijk hoekenwerk. Zo konden we alles nog eens extra inoefenen wat we de eerste twee weken van het nieuwe schooljaar leerden. Er was een computerhoek, een leeshoek, een rekenhoek, een woordpakkethoek, een bouwhoek en een spelletjeshoek.

Uitstap Gent

12 mei 2017

Vrijdag trokken we met het vierde leerjaar naar Gent. We leerden tijdens ons thema 'Op stap met Reinaert' over de middeleeuwen en over de belangrijkste gebouwen in Gent. In Gent gingen we langs de leukste straatjes en leerden we heel wat over de geschiedenis. Het was een toffe dag en gelukkige was de zon ons ook goedgezind!

Uitstap Gent

Klik hier om de Facebookpagina van 4B te bezoeken.

Veerle Ernalsteen vertelt verhalen

Veerle Ernalsteen komt voorlezen

Op 1 maart startte de jeugdboekenmaand. Het thema gaat dit jaar heet 'M,V,X'. Dat wil eigenlijk zeggen dat je bent wie je bent. Soms zijn er jongens die niet graag voetballen en liever gaan dansen of soms zijn er meisjes die niet snel bang zijn, maar net heel dapper. Daarover vertelde Veerle Ernalsteen vandaag een verhaal. Zij kon dit mega goed. We vonden het dan ook super leuk!

Volg de avonturen van de kinderen van 4B op de facebookpagina.