3C

Bezoek onze facebookpagina.


Mama's en papa's kwamen een kijkje nemen bij ons

1/02/2017 - Lokeren: Vandaag was het openklasdag. Familieleden van de leerlingen van het Onze-Lieve-Vrouwcollege mochten vandaag een kijkje nemen in de klas van hun zoon/dochter. Een beetje zenuwen bij de juf, popelende leerlingen en nieuwsgierige ouders waren aanwezig in onze klas. De mama's en papa's kregen de kans om hun zoon/dochter te helpen bij een groepswerk. Na het groepswerk trokken de leerlingen van 3C met hun ouders naar de turnzaal. Daar stond juf Anita ons al op te wachten. Zij had weer fantastische spelen/oefeningen klaar staan voor de leerlingen. Ook de juf deed mee met één van de spelen, namelijk Chinese voetbal. Het was fijn om naar te kijken. Bedankt juf Anita!

Lachend knutselen rond gedichten

26/01/2017 - Lokeren: Deze week is het gedichtenweek en de leerlingen van het derde leerjaar C hadden het idee om 5 gedichten op te fleuren op hun eigen leuke manier. De leerlingen gingen aan de slag met potloden, stiften, verschillende soorten papier, schaar, lijm, .... om de gedichten in een nieuw jasje te steken. En de resultaten mogen er best zijn. Neem snel een kijkje bij de foto's.

Eén van de besproken gedichten ging over een sneeuwman die ons hartje deed smelten.

Dag sneeuwman, waarom ben je kwaad?

Omdat je op mijn tenen staat!

Dag sneeuwman, waarom ben je boos?

Omdat je een lelijk hoedje koos.

Dag sneeuwman, waarom ben je woest?

Omdat ik buiten slapen moest.

Dag sneeuwman, waarom ben je stil?

Omdat ik nog niet smelten wil...

Gedichtenweek (Lachen, gieren, brullen)

3C maakt een coole rap voor de sint

5/12/2016 - Lokeren: Heel de school stond 5 december in rep en roer. De Sint en zijn pieten kwamen langs bij al de brave kinderen. De leerlingen van het derde leerjaar C zagen er anders uit dan andere dagen. Zij hadden zich ontpopt tot rappers. Een coole outfit, rappende zangstem en zonnebrillen.... meer moest er die dag niet zijn. De Sint en zijn pieten hebben genoten van onze ZELFGESCHREVEN rap, dus wij waren ook heel blij.