Vår kärnverksamhet:

Effektiv energiledning

Den digitala energiledningsplattformen NEAD® bygger på 50 års världsledande forskning vid Linköpings universitet inom energibesparingar för industrin. Den är exklusivt framtagen för att möta företags och myndigheters behov av energiledning och energieffektiviseringar. Dessutom stödjer plattformen byten till fossilfria energislag samt uppfyllandet av CO2-mål i verksamheten.

Vi erbjuder våra kunder:

  • NEAD, grunden i ett effektivt energiledningssytem. Ett digitaliseringsverktyg som underlättar informationsflöden och kommunikation i och mellan organisationer.
  • Expertkonsulting inom energi och produktion.
  • Utbildning inom energiområdet.

Kontakta oss gärna på info@nordicenergyaudit.se

Vår historia

Nordic Energy Audit grundades 2013 när Patrik Thollander och Magnus Karlsson fick idén om ett digitalt verktyg för energikartläggningar. Sen dess har mycket hänt och verktyget är idag en molnbaserad och skalbar digital energiledningsplattform. Vi bedriver i dagsläget ett antal energiledningsprojekt där vi på nya och innovativa sätt jobbar tillsammans med uppdragsgivaren för att lösa problem.

Vi tror på vår idé och vill förändra synen på energi och hur den hanteras. Vi letar ständigt efter nya uppdrag och samarbeten så tveka inte att höra av dig till oss.