Opgave 1

Præsentation på nabosprog

I skal nu lave en præsentation af en person, I må selv bestemme, hvem I præsenterer, det kan være en person I kender, og det kan også være en fiktiv person. I jeres præsentation skal der indgå mindst 10 norske eller svenske ord/ sætninger, som I finder oppe i ord kisterne. ( I er selvfølgelig også velkommen til at lave en præsentation både på norsk og på svensk.

Når I har skrevet jeres præsentation, skal den deles den med os inde på google +. I kan læse den højt, I kan lave en lille film, I kan lave en lille tegnefilm, kort sagt I bestemmer selv, hvordan I vil lave jeres præsentation, men jeres præsentation må højest være 2 min og husk, det er vigtigt, at I taler tydeligt.

Vigtigt

  • Hold kameraet rigtigt.
  • Tænk på lyden, det er vigtigt, at man kan høre hvad I siger.
  • Tal langsomt og tydeligt

Presentation på ett grannspråk

Nu ska ni göra en presentation av en person. Ni bestämmer själva vem ni vill presentera, det kan vara någon du känner eller en fiktiv person.

I presentationen måste det ingå minst 10 norska eller danska ord/meningar som i hittar i ordkistorna. ( Ni får självklart göra en presentation både på norska och danska.)

När ni har skrivit klart er presentation ska ni dela den med oss inne i Google+. Ni kan läsa den högt, göra en liten film eller göra en tecknad film. Kort sagt, Ni bestämmer helt själva hur ni vill göra er presentation men den får vara högst 2 min och kom ihåg: det är väldigt viktigt att ni pratar tydligt

Viktigt:

  • Håll kameran rätt.
  • Tänk på ljudet, det är viktigt att du kan höra vad du säger.
  • Tala långsamt och tydligt

Oppgave 1

Presentasjon på nabosprog

Nå skal dere lage en presentasjon av en person. Dere bestemmer selv hvem dere vil presentere. Det kan være en person dere kjenner eller en fiktiv person.

I presentasjonen skal dere bruke minst ti danske eller ti svenske ord/setninger. Dere finner disse ordene i språkkistene. (Dere kan selvsagt også velge å lage en presentasjon på svensk og på dansk).

Når dere har skrevet presentasjonen deres, skal dere dele den med oss på google+. Dere kan lese den høyt, lage en liten film, en tegnefilm - kort sagt - dere bestemmer selv hvordan dere skal presentere dette. Presentasjonen skal ta maks to minutter, og husk at det er svært viktig at dere snakker tydelig.

Viktig:

  • Hold kameraet riktig.
  • Tenk på lyden, det er viktig at du kan høre hva du sier.
  • Snakk sakte og tydelig