Advents-LAN

26-28 November

Ölsta, Folketshus

Förberedelser för vårt LAN, Medvetslös som hölls i oktober 2011.

Mys och Spel bjuder in till LAN

Mys och Spel har arrangerat LAN i 10 år och även om pandemin satte lite käppar i hjulet så har vi inte tänkt att sluta nu! Nu testar vi en för oss ny lokal och kör ett LAN i Ölsta Folketshus. Med den erfarenhet som vi besitter hoppas vi kunna erbjuda ett trevligt och smidigt LAN men härligt häng och mycket spel!

Evenemanget kommer hållas den 26-28/11, förhoppningen är att kunna genomföra det helt gratis för alla våra medlemmar (det är gratis att bli medlem) .

Mer än bara datorspel

Som en spelförening vill vi främja flera typer av spel, så därför kommer vi även att ha en stor samling med TV-, kort- och brädspel som du är välkommen att spela! Vi är flera på plats som kan reglerna och kan hjälpa dig att komma igång

Alltid mycket mat

För att man ska må bra på ett LAN kan man inte bara äta godis! Därför prioriterar vi att det ska serveras flera lagade mål med mat per dag!

Under advents-LAN:et kommer dessutom maten förhoppningsvis vara gratis för alla medlemmar!

Trevligt häng

Det är alltid en härlig gemenskap på våra tillställningar. Vi vill erbjuda fler personer att komma in i den fantastiska förening som vi driver!

Vanliga frågor (FAQ)

Om du har några frågor inför arrangemanget så finner svar till vissa av dem på sidan FAQ som går igenom de vanligaste frågor vi brukar få!