Medlemsmöten

Är du intresserad av att påverka organisationens riktning, debattera, mingla och vara med och avgöra vilka som ska representera Miljöpartiet i politiska församlingar är våra medlemsmöten det perfekta forumet.

Medlemsmötet är vårt högsta beslutande organ i lokalavdelningen. Minst en vecka innan varje medlemsmöte får du en kallelse med information om vad just det mötet kommer innehålla samt handlingar. Mötet brukar vara på onsdagar mellan kl 18-21 och du får fika på plats.

Ett av medlemsmötena är vårt ordinarie årsmöte i mars och ett är ett extra årsmöte som kallas höstmöte i oktober. Det ordinarie årsmötet brukar vara en heldag på helgen. På hösten är ett av mötena höstmötet där vi beslutar verksamhetsplan och budget för kommande år.

På våra medlemsmöten diskuterar vi processer och frågor som är aktuella i organisationen, väljer personer till förtroendeuppdrag och får rapporter från representanter för Miljöpartiet i stadshuset, landstinget och riksdagen. Vi har medlemsmöten ungefär en gång i månaden med uppehåll under sommaren.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor på stockholm@mp.se

MEDLEMSMÖTEN

HÖSTEN 2018

  • 10 OKTOBER
  • 31 OKTOBER HÖSTMÖTE
  • 7 NOVEMBER
  • 28 NOVEMBER
  • 12 DECEMBER

NÄSTA MEDLEMSMÖTE - KALLELSE

Varmt välkommen till medlemsmöte


DATUM: 13 juni 2018

TID: 17.30- senast 18.40

PLATS: Spånga församlingshus, Värsta allé 1

HANDLINGAR: Du hittar dom digitalt här -->

Handlingarna finns i mappen senast en vecka innan medlemsmötet äger rum.

Efter mötet fortsätter vi till Spånga Idrottsplats för att höra Gustav Fridolin kl 19.00

Behöver du barnpassning?

Behöver du hjälp med barnpassning under mötet? Meddela stockholm@mp.se detta senast 10 dagar innan mötet. I mejlet anger du antal barn, deras åldrar och om det är något speciellt som vi bör ha kännedom om.

Frågor?

Kontakta stockholm@mp.se.

GÖR VÅRA MÖTEN BÄTTRE

För att kunna genomföra våra medlemsmöten behöver vi flera olika typer av funktionärer.

Mötesordförande

Som mötesordförande leder du mötet och ser till att våra mötesregler följs. Du är en nyckelperson för att alla deltagare ska hänga med och ha roligt.

Mötessekreterare

Protokoll är en del av föreningens gemensamma minne och bidrar till att föra vidare information. Ett bra protokoll gör det tydligt vad som beslutats och ska göras och gör det tillgängligt för medlemmarna.

Mötesvärd

Som mötesvärd hjälper du till med det praktiska på plats på våra medlemsmöten. Du kan exempelvis hjälpa till att sätta upp skyltar, dela ut röstkort eller servera kaffe och samtala med medlemmar.

Kontakta Lotta Elf på kansliet stockholm@mp.se för att anmäla ditt intresse.