Kampanjer

Vill du samtala med medborgare, vara med och välkomna nya medlemmar till Miljöpartiet och sprida vårt gröna budskap kan du delta i våra olika kampanjer.

Vi anordnar oftast två kampanjer under sommarhalvåret och en lite mindre kampanj under hösten. Kampanjerna brukar kretsa kring en specifik sakpolitisk fråga och vi brukar ta fram både fysiskt och digitalt material till våra kampanjer. Ibland ordnar vi centralt arrangerade kampanjtillfällen, men oftast sker kampanjaktiviteterna via våra stadsdelsgrupper. Du som medlem kan både kampanja genom att delta vid dessa tillfällen, men också genom att exempelvis sprida vårt budskap på internet eller sätta upp affischer på stan. Under stora händelser, som under Pride och i valrörelsen, kampanjar vi intensivt.

SPRID VÅRT GRÖNA BUDSKAP DIGITALT!

Vi kampanjar inte bara ute på gator och torg - utan också i sociala medier! Vill du vara med och bidra till att sprida vårt gröna budskap på internet? Gilla och dela gröna nyheter via vår Facebook och Twitter. Spana också in Miljöpartiets sajt Engagera Dig för fler tips på hur du kan kampanja digitalt.

PÅGÅENDE KAMPANJER

Just nu har vi inga kampanjer inplanerade, men håll utkik efter höstens kampanj.

TIDIGARE KAMPANJER

SOMMARKAMPANJEN #BADBART2021

I sommarkampanjen #badbart2021 pratade vi om Miljöpartiets vattenpolitik och om hur vi skapar mer rent vatten i Stockholms stad.

Vi höll flera kampanjtillfällen tillsammans med stadsdelsgrupperna.