Distriktskansliet

Här hittar du allt du behöver veta om oss som jobbar på distriktskansliet. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp. Är du osäker på vem du ska kontakta kan du mejla oss på stockholmsregionen@mp.se. Du når oss lättast via mejl.

VI JOBBAR HÄR

SUSANNA STAVLING

Biträdande kanslichef

Leder kansliet och personalens arbete samt arbetar med budget. Arbetar även med att utveckla organisationen med fokus på intern kommunikation, utbildning och samordning samt projektleder de större arrangemangen distriktet ordnar.

E-post: susanna.stavling@mp.se

Telefon: 070-916 64 99

WILLIAM OLSSON

Organisationssekreterare

Arbetar med ekonomin, förberedelser inför styrelse- och regionmöten, administrativa rutiner internt (exempelvis organisering av dokument, mallar, och information), regionens nyhetsbrev och internkommunikation.

E-post: william.olsson@mp.se

Telefon: 076-568 14 33

BJÖRN LINDGREN

Valsamordnare och pressekreterare

Samordnar och underlättar valrörelsen i Stockholmsdistriktet och med Miljöpartiet iStockholms läns landsting och har ett strategiskt ansvar samt är distriktets pressekreterare.

E-post: bjorn.lindgren@mp.se

Telefon: 072-586 54 69

VICTOR BENGTSSON

Strategisk kommunikatör

Jobbar med extern kommunikation samt håller i utbildningar och workshops kring kommunikation, press och sociala medier.

E-post: victor.bengtsson@mp.se

Telefon: 070-791 62 17

KARIN ROBERTS

Kommunikatör med ansvar för grafisk formgivning

Jobbar med extern kommunikation och bistår kommuner och landsting med kommunikativa redskap för att nå ut med sitt budskap samt utbildar och håller workshops inom kommunikation, grafisk formgivning och sociala medier


E-post: karin.roberts@mp.se

Telefon: 070-760 68 36