Hitta till oss

Våra möteslokaler och vårt kansli ligger på Pustegränd 1-3 på Södermalm. Mötesrummen ligger på samma plan som du går in på.

Närmaste tunnelbana är Gamla stan eller Slussen. Det går också att ta många bussar till Slussen. När du är framme ringer på knappen “MP möte” för att bli insläppt.

Från Gamla stan

Gå ut genom uppgången mot Riddarholmen, sväng vänster. Gå över hela bron. När du kommit över bron är det huset direkt till höger. OBS! Det är trappor längs vägen från Gamla stan!

Från Slussen

Följ Hornsgatan västerut and sväng in till höger vid Guldgränd, följ gångvägen längst till vänster. Sväng därefter till vänster över Guldfjärdsterassen, och ta hissen eller trappan ner 100 meter längre fram. När du åkt ner med hissen eller gått ner för trapporna ligger möteslokalen lite snett framåt till höger.

Med färdtjänst

Det finns en avsläppningsplats precis utanför dörren till Pustegränd 1-3.

Tillgänglighet i lokalerna

Genom entrén in till möteslokalerna finns det två dörrar, ingen har någon tröskel och båda är 90cm breda. Båda dörrarna har automatisk dörröppnare. Den största toaletten har måtten 150 x 190 cm men har en tröskel in på 5 cm. Med avseende av rörlighet är lokalerna i övrigt tillgängliga, med vissa undantag för sidorum och tillfällig möblering. Hörselslinga saknas.

Vi lär oss gärna och tar gärna emot kritik och förslag!

För barn

Det finns en liten hörna med diverse leksaker och böcker i anslutning till köket och nära alla mötesrum. Det finns skötbord på en av toaletterna.

Vill du besöka oss?

För att kunna bli insläppt måste du ha bokat tid med någon som arbetar här i förväg. Av säkerhetsskäl kommer du inte bli insläppt annars.

Om du har ett möte inbokat med en anställd ringer du på knappen "MP kontor" för att bli insläppt och går sedan två trappor upp där den du ska besöka släpper in dig.