Distriktsstämma

Är du intresserad av att påverka organisationens riktning, debattera, mingla och vara med och avgöra vilka som ska representera Miljöpartiet i politiska församlingar är vår distriktstämma det perfekta forumet.

Distriktsstämman är Miljöpartiet Stockholmsregionens samlande organ där alla lokalavdelningar i regionen är representerade. Distriktsstämman behandlar vissa personval, organisatoriska frågor, politisk utveckling och samordning samt verkar för att stödja lokalavdelningar. Distriktsstämman sammanträder ungefär 4 gånger per år på kallelse av distriktsstyrelsen.

Varje lokalavdelning väljer ett visst antal representanter i form av ombud. Antal distriktsombud baserat på avdelningens storlek. Minst 2 veckor innan får du kallelse och en vecka innan får du handlingar via mejl. Mötet brukar oftast vara på lördagar, ungefär mellan kl 10-16.

VIKTIGA DATUM

Hösten 2018

Distriktsmöten:

14/10

20/10

10/11

VÄLKOMMEN TILL NÄSTA DISTRIKTSSTÄMMA

KALLELSE DISTRIKTSSTÄMMA 2/6


Tid: Incheckning och kaffe med smörgås mellan kl. 09.30 - 10.00. Vänligen kom i tid!

Mötestid: kl 10.00 – 16.00, den 2:a juni.

Mat: Fika och lunch.

Plats: Landstingssalen, Landstingshuset (Hantverkargatan 45, 112 21 Stockholm).


ANMÄL DIG HÄR:

Här finner du en anmälningslänk.


Välkommen till distriktsstämma lördagen den 2:a juni i Landstingssalen! Stämman behandlar primärt valet 2018 och eftervalsprocessen, samt val av interna uppdrag, och eventuella motioner/propositioner.


HANDLINGAR:

Du finner samtliga handlingar på Google Drive här.


Yrkanden

Yrkandestopp är satt till och med den 19/5. Detta för att distriktsstyrelsen ska ges möjligheten att bemöta de yrkanden som läggs. Yrkanden kan naturligtvis lämnas in till distriktskansliet efter detta datum, men kommer då inte att bemötas. Skicka in ditt yrkande till stockholmsregionen@mp.se eller per post med mottagare “Miljöpartiet Stockholmsregionen”, Pustegränd 1-3, 118 20 Stockholm.


Röstlängd

Meddela om röstlängden inte stämmer till stockholmsregionen@mp.se, senast den 31:a maj. Var god säkerställ att registeransvarige i respektive lokalavdelning uppdaterat medlemswebben med era distriktsombud så att alla nås av kallelsen.


Väl mött den 2:a juni!


Med vänliga hälsningar,

Distriktskansliet