Distriktsstämma

Är du intresserad av att påverka organisationens riktning, debattera, mingla och vara med och avgöra vilka som ska representera Miljöpartiet i politiska församlingar är vår distriktstämma det perfekta forumet.

Distriktsstämman är Miljöpartiet Stockholmsregionens samlande organ där alla lokalavdelningar i regionen är representerade. Distriktsstämman behandlar vissa personval, organisatoriska frågor, politisk utveckling och samordning samt verkar för att stödja lokalavdelningar. Distriktsstämman sammanträder ungefär 4 gånger per år på kallelse av distriktsstyrelsen.

Varje lokalavdelning väljer ett visst antal representanter i form av ombud. Antal distriktsombud baserat på avdelningens storlek. Minst 2 veckor innan får du kallelse och en vecka innan får du handlingar via mejl. Mötet brukar oftast vara på lördagar, ungefär mellan kl 10-16.

VIKTIGA DATUM

Hösten 2018

Distriktsmöten:

14/10

20/10

10/11

VÄLKOMMEN TILL NÄSTA DISTRIKTSSTÄMMA

KALLELSE, DISTRIKTSSTÄMMA 20/10


Tid: Incheckning mellan kl. 09.30 - 10.00. Vänligen kom i tid!

Mötestid: kl 10.00 – 13.10, den 20:e oktober.

Mat: Fika och lunch.

Plats: Åsö Vuxengymnasium, Aula B17 (Blekingegatan 55 118 94 Stockholm)


ANMÄL DIG HÄR:

Här finner du en anmälningslänk.


Välkommen till distriktsstämma lördagen den 20:e oktober! Stämman behandlar primärt valet 2018 och eftervalsprocessen, vi kommer under mötet att besluta kring vilka som ska väljas till gruppledare och landstingsråd.


HANDLINGAR:

Du finner samtliga handlingar på Google Drive här.


Röstlängd

Meddela om röstlängden inte stämmer till stockholmsregionen@mp.se, senast den 17:e oktober. Var god säkerställ att registeransvarige i respektive lokalavdelning uppdaterat medlemswebben med era distriktsombud så att alla nås av kallelsen. Eftersom många har haft årsmöten nyligen kan det vara så att vi på distriktet inte hunnit uppdatera alla ombud/ersättare, därför uppmanar vi särskilt till att titta noggrant vilka som nåtts av kallelse/handlingar i din delegation.


Väl mött den 20:e oktober!


Med vänliga hälsningar,

Distriktskansliet


VÄLKOMMEN TILL DISTRIKSSTÄMMA DEN 14/10


Tid:​ Incheckning och kaffe med smörgås mellan kl. 09.30 - 10.00. Vänligen kom i tid!

Mötestid​: kl 10.00 – 15.00, den 14:e oktober.

Mat​: Fika och lunch.

Plats: ​Landstingssalen, Landstingshuset (Hantverkargatan 45, 112 21 Stockholm).


ANMÄL DIG HÄR:

Här finner du en anmälningslänk.

Välkommen till distriktsstämma lördagen den 14:e oktober i Landstingssalen! Stämman behandlar primärt valet 2018 och eftervalsprocessen, det vill säga de val som vi ska göra till regionala uppdrag.

Notera att vi kommer att göra valen via digitalt på mötet via tjänsten Easyvote, det är därför viktigt att så många som möjligt deltar och har uppdaterat sina uppgifter i medlemsregistret. Om du vill ändra telefonnummer eller mejladress i medlemsregistret kan du kontakta william.olsson@mp.se!


HANDLINGAR:

Du finner samtliga handlingar på Google Drive här.


Röstlängd

Meddela om röstlängden inte stämmer till stockholmsregionen@mp.se, senast den 10:e oktober. Var god säkerställ att registeransvarige i respektive lokalavdelning uppdaterat medlemswebben med era distriktsombud så att alla nås av kallelsen. Eftersom många har haft årsmöten nyligen kan det vara så att vi på distriktet inte hunnit uppdatera alla ombud/ersättare, därför uppmanar vi särskilt till att titta noggrant vilka som nåtts av kallelse/handlingar i din delegation.


Väl mött den 14/10!


Med vänliga hälsningar,

Distriktskansliet