Oudercomité

De school heeft een actief oudercomité dat heel wat activiteiten organiseert. Het oudercomité bestaat uit ouders van kinderen die school lopen in onze school. De ouders werken mee op vrijwillige basis. Alle ouders die een kleuter hebben in het eerste kleuter of nieuwe leerlingen krijgen in het begin van het schooljaar een uitnodiging om lid te worden oudercomité. Wil je tussentijds instappen in het oudercomité, dan ben je uiteraard ook van harte welkom.


Activiteiten van het oudercomité: Happy Days, fruitproject, fluocontrole, meehelpen op schoolfeest, opendeurdag, veilige verkeersweek, ...

De leden van het oudercomité zijn: Berghman Stijn (papa van Thomas), Bostoen Lynn (mama van Oona en Baziel), Casteleyn Nico (papa van Milo & secretaris), Debruyne Marieke (mama van Uma, Titus en Lily), Decroix Valerie (mama van Pauline en Stiene), Dejaegere Veronique (mama van Janne), Desmet Liesbeth (mama van Jacob en Suzanne), Dewulf Elyne (mama van Rachel), Dewulf Nele (mama van Margaux, Anaïs en Maxim), Galle Hanne (mama van Xavi en Sky), Geldof Sandra (mama van Céline en Bentley), Hemeryck Siska (mama van Wannes), Hosten Nele (mama van Sander, Simon en Robbe), Kempinck Charlotte (mama van Iben en Bastian), Kindt Evelien (mama van Kamiel en Lowie), Matyn Evy (mama van Fiebe, Ilize en Elias & penningmeester), Seys Tine (mama van Eben en Jole), Vandevyvere Tamara (mama van Amber), Vandewalle Joke (mama van Laura en Ruben & voorzitter), Vanhove Wendy (mama van Vic, Stiene en Gus), Verschoore Sofie (mama van Jana en Julie), Wouters Martijn (papa van Gitte en Warre & ondervoorzitter).

Leerkrachten die het personeel vertegenwoordigen in het oudercomité: Annelies Demuynck (directeur), Vanessa Vandenaweele (peuter), Sybille Vandamme (L2A), Els Vanoost (L4A).

Klik op de link naar de facebookpagina van het oudercomité.