Tantárgy- és kurzusfelvétel

Tisztelt Hallgatók!

A KTH honlapon olvasható végleges tantárgy- és kurzusfelvételi időszak

és a félév előkészítéséhez a tanszéki munkatársak részéről szükséges idő ismeretében

türelmüket kérjük a 2019.09.06. 13 óra után kitöltött űrlapok feldolgozásával kapcsolatban.

Az érdemi intézkedésekre előreláthatóan csak az első oktatási hét elején kerül sor.

Megértésüket köszönjük!

Az itt elérhető űrlapokon kizárólag a Mechatronika, Optika és Gépészeti Informatika Tanszék BMEGEMI, BMEGEFO, BMEGERI és BMEGEIL kódú tantárgyaival kapcsolatban fogadunk kérdéseket és kéréseket.

Más tanszékek tantárgyaival kapcsolatban a gondozó tanszéket kell keresni.

Általános információ

  • A 2019/20/1. félév neptunban beállított időszakai: KTH honlapon
  • 2019. szeptember 9.: Amennyiben kurzust szeretne módosítani, kérést kérjük jelezze az erre szolgáló űrlapon az 1. oktatási hét végéig. "Tele" kurzus esetén cserélhet kurzust, ha erre talál pertnert.
  • 2019. június 28.: Aki keresztféléves VAGY kötelezőtől eltérő tantárgyfelvételt szeretne, legyen szíves olvassa el a kurzusoknál feltüntetett megjegyzést. A mintatanterv szerint haladók előnyt élveznek a jelentkezésnél. Amennyiben van szabad hely, a végleges tantárgy- és kurzusfelvételi időszakban (ld. fenti táblázat) a kurzus megjegyzését és a képzéskód/specializációkód szerinti szűrést megfelelően módosítjuk.
  • 2018 július elején, a Bihari Dékánhelyettes Úr vezette értekezleten döntés született arról, hogy nem teljesülő előkövetelmény esetén a tantárgyfelvételi kérvények automatikusan elutasításra kerülnek. Ezért kérjük, hogy ilyen jellegű kéréssel ne is töltsék ki az űrlapot.

Űrlapok

A 2019/2020/1 féléves tantárgy- és kurzusfelvételi problémákat két űrlapon jelezhetik, továbbá néhány esetben a válaszokat is ott találják a már megoldott problémákra: