Team just do it


Wij, Jimmy de Groot en Demian van der Linden , zijn studiegenoten en studeren voor eerste autotechnicus aan de Koning Willem 1 college in ‘s-Hertogenbosch. Dit jaar zitten we in het 3e jaar en hebben we de kans onze stage met een mooi avontuur te volbrengen. Een mooi en leerzaam avontuur voor ons en tegelijkertijd een goed doel dienend.

Het avontuur heet “Go For Africa”, dat is een organisatie die zich inzet voor ziekenhuizen, beroeps- en kleuterscholen in verschillende landen zoals Gambia, Mauritanië en Senegal. Het doel is kennis en materialen over te brengen en dat kunnen studenten ook, is de overtuiging van de stichting. Dus gaan studenten van verschillende ROC's in februari op een avontuurlijke reis van drie weken om dan in Gambia nog zeven weken stage te lopen.

In Gambia gaan we scholen opbouwen voor beginnende automonteurs, lesgeven en lesmodellen maken. Dit houdt in dat ze een auto helemaal uit elkaar halen, zodat er verschillende tests mee uitgevoerd kunnen worden. We verblijven daar zeven weken. De auto's en materialen laten we in Gambia, zodat de mensen daar er nog gebruik van kunnen maken.

Om dit allemaal mogelijk te maken hebben wij UW HULP nodig.