huisregels

Om voor iedereen het bezoek aan de Drakenbootrace een bijzondere ervaring te laten zijn, gelden op het terrein een aantal “huisregels”.

  1. Hou je aan de aanwijzingen van de organisatie en verkeersregelaars
  2. Je betreedt het terrein op eigen risico.
  3. Kom zoveel mogelijk op de fiets. De parkeermogelijkheden rondom de Parijse brug zijn zeer beperkt.
  4. Veroorzaak de buurt geen overlast.
  5. De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel, beschadiging of het kwijtraken van persoonlijke eigendommen als gevolg van het bezoek aan de Drakenbootrace.
  6. Geen alcoholverkoop aan personen onder de 18 jaar.
  7. Op het terrein werken we aan duurzaamheid. Maak gebruik van de afvalbakken. Gooi geen afval op het gras of in het water. De dranken worden geleverd in biologisch afbreekbaar materiaal. Geen glas & blik.
  8. Op het terrein zijn verschillende gelegenheden voor de verkoop van drankjes en broodjes/snacks aanwezig.
  9. Betaling is alleen mogelijk met bij de centrale tent verkrijgbare muntjes. Pinnen is op het terrein niet mogelijk.


We kunnen een hoop, maar op het weer hebben we helaas geen invloed. Maar ook bij regen of kou gaat de Drakenbootrace gewoon door. Onweert het? Dan leggen we de drakenbootraces (tijdelijk) stil, vanwege de veiligheid.

Toiletbezoek kan in het gebouw van de Kalsbeek. En omdat we de groenvoorziening graag netjes willen houden is wildplassen natuurlijk niet toegestaan!

Op het terrein is een EHBO-er aanwezig. Zie je bezoekers die hulp nodig hebben? Waarschuw dan direct iemand van de organisatie, herkenbaar aan de blauwe polo’s met Lionslogo.