Minkema Boulevard

Minkema Boulevard 2018!

Minkema Boulevard is een project voor en door leerlingen van het VMBO van het Minkema College aan de Steinhagenseweg. Het thema van Minkema Boulevard voor het schooljaar 2018 was Choice. In 2019 komt er weer een nieuwe show. U kunt op het 'Archief' drukken om meer informatie te vinden over de shows van voorgaande jaren. U kunt ook op 'Talentlessen' drukken om meer te lezen over talentlessen op Minkema Stein en wat ze te maken hebben met de Minkema Boulevard.


Minkema Boulevard en Talentlessen

Ieder schooljaar kunnen leerlingen van de VMBO locatie Stein zich inschrijven voor Talentlessen. Deze lessen worden op dinsdagmiddag gegeven, aansluitend aan de gewone lessen. De keuze van de lessen zijn programmeren, creatief ontwerpen, muziek, zang, dans, theater en sport.

Alle talentlessen behalve sport hebben een link met de Minkema Boulevard, de dans/zang/theater show, die ieder jaar wordt opgevoerd.

De leerlingen van programmeren zullen o.a. de website voor Minkema Boulevard maken. De groep van creatief ontwerpen zal decorstukken en/of kleding ontwerpen voor de nieuwe show.

In schooljaar 2017-2018 is de belangstelling voor de Talentlessen sterk toegenomen en meer dan 70 leerlingen hadden zich al aangemeld. We zijn héél trots op de leerlingen die naast de reguliere lessen ook hun “eigen” talent verder willen ontwikkelen!

Minkema Boulevard had afgelopen jaar het thema pesten als onderwerp. De titel van de voorstelling was “Friends”. Deze voorstelling is door 11 basisscholen bezocht met 525 leerlingen uit groep 7 en 8.