Tel : 0621232621


Trainingen

Trainingen

Buiten onze bouw en ontwikkelingsmogelijkheden bieden wij ook trainingen of uitleg aan voor computersystemen en / of applicaties.

Hoe zijn wij uiteindelijk als bedrijf op dit punt gekomen? Door de jaren heen merken wij dat net dat beetje extra steun en uitleg er voor zorgt dat er efficiënter gewerkt wordt met de computer en de programma's. Omdat we al meer dan 20 jaar ervaring hebben met computers en netwerken hebben we gezien dat grootste deel van de gebruikers niet een programma of systeem ten volle benut.

Vooral zien wij bij de overgang van conventionele systemen naar een cloudsysteem dat men net even dat steuntje nodig heeft om deze overstap te realiseren.

Door één op één uitleg of uitleg aan een kleine groep mensen wordt het systeem gebruik beter benut. Begrijp je waarom je iets op een bepaalde manier moet doen, dan werkt dat net even een stukje beter.

Huidtherapie Cursussen

Vrij recentelijk zijn wij op verzoek van een opleidings instituut begonnen met het ontwikkelen van lesmateriaal voor huidtherapie, werken met licht en laser.

Op kort termijn zullen er cursussen worden gegeven op basis van dit lesmateriaal, o.a. ook door Mijngcloud