Tel : 0621232621


Netwerk

Netwerk

Mijngcloud bied u een netwerkservice aan welke we kunnen verdelen in een aantal soorten. Wij kunnen voor u netwerken aanleggen, aanpassen, configurereren en storingen oplossen.

Onder een netwerk verstaan wij ook uw internet verbinding.

Netwerken worden bij ons in 3 categorieën verdeeld;

  • Thuisnetwerk
  • Kleine bedrijfsnetwerken
  • Middel grote bedrijfsnetwerken


Thuis-netwerk

Thuisnetwerken worden vaak onderschat. Doordat mensen vaak veel films en audio streamen is een kwalitatief goed netwerksysteem vereist. Wij adviseren dan ook altijd bepaalde merken switches , routers of wifi access points om tot een zo'n optimaal resultaat te komen.

Buiten advies geven leveren betreffende materialen en sluiten deze natuurlijk bij u aan.


Klein bedrijfs-netwerk

Kleine bedrijfsnetwerken bestaan veelal uit een aanéénschakeling van kleine switches en een middelgrote hoeveelheid gebruikers die allemaal tegelijk moeten kunnen werken op uw systeem. Tegenwoordig in veel gevallen heeft men ook allemaal toegang tot internet. Hier staat of valt niet alles met de juiste apparatuur maar ook met de inrichting van uw netwerk systeem en router. Configuratie op maat is hier het sleutel woord.

Middel groot bedrijfs-netwerk

Middelgrote bedrijfsnetwerken moeten al behoorlijk betrouwbaar zijn en worden vaak redundent opgezet zodat bij uitval van een systeem snel overgeschakeld kan worden naar het backup systeem.

In sommige gevallen maakt men zelfs gebruik van managed switches dit ivm capaciteits verdeling en beveiliging.

Betrouwbaarheid is essentieel omdat de impact van een niet werkende netwerk een behoorlijke kostenpost kan worden.