Tel : 0621232621


Diensten

Beheer

Uw wilt betaalbaar systeem beheer. Wij bieden een part time systeembeheer oplossing aan. Voor het beheer van uw systeem, met daarbij behorende onderhoud komen wij regelmatig bij u langs, in geval van problemen komen we natuurlijk eerder.

Netwerk

Uw netwerk bouwen of onderhouden. Wij leggen de bekabeling aan en zorgen dat deze gegarandeerd goed zijn door de aansluitingen stuk voor stuk uit te meten. Binnen uw netwerk zorgen wij voor Wifi punten en sluiten wij uw apparatuur aan en configureren uw systeem voor de juiste werking.

Trainingen

Optimaal benutten van uw programma's, systemen of applicaties zorgt voor een betere efficiency. Daarom bieden wij trainingen aan voor diverse Office programma's , Google Applicaties en Operating systemen (bijvoorbeeld Windows) .

Cloud

Op zoek naar een cloudoplossing ? Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Wij begeleiden u naar de cloud. Dit houdt in dat wij een passende cloud oplossing aanbieden, uw cloudsysteem inrichten en er voor zorgen dat de overgang rustig en betrouwbaar verloopt. "Step by step"

Startups

Voor net startende ondernemers bieden wij betaalbare oplossingen aan om te beginnen met je bedrijf zonder al te veel kosten in apparatuur te moeten investeren. Slimme keuzes van hardware en software zorgen voor een goede betaalbare start zonder zorgen.

Websites

Een website is uw visitekaartje. Wij kunnen voor u een website maken waar u mee voor de dag kan komen.


Narrow- casting

Uw eigen lokale TV station voor reclames en informatie.

Betaalbaar systeem voor in wachtruimtes, verenigingskantines, restaurants, winkels of bedrijfspanden.