Certificats Ajuntament de Manacor

CERTIFICAT DE VIATGE

Aquest és l'espai per a l'obtenció de certificats de residència que permeten acollir-se al descompte per a viatges.

  • Si teniu un codi d'usuari i contrasenya, prèviament obtinguts a les oficines de l'Ajuntament, heu de seleccionar l'opció de l'esquerra. Aquest tràmit és immediat i podreu descarregar el certificat en qüestió de segons. (Per demanar el codi d'usuari podeu dirigir-vos a l'Ajuntament i presentar aquesta sol·licitud emplenada)

IMPORTANT: La data de naixement només és necessària en el cas de menors d'edat

  • Si teniu certificat electrònic o usuari CL@VE, heu de seleccionar l'opció de la dreta, vos identificau i rebreu una notificació al correu electrònic quan estigui generat el certificat i el vos podreu descarregar. Aquest tràmit és ràpid, tendreu el certificat en un temps màxim de 15 minuts.

  • Si no teniu un codi d'usuari i tampoc no podeu identificar-vos a la Seu Electrònica, heu d'anar a l'Ajuntament per obtenir el certificat de forma presencial.

VOLANT I CERTIFICAT D'EMPADRONAMENT

Aquest és l'espai per a l'obtenció del volant o certificat d'empadronament (no és vàlid per a viatges).

  • Si teniu certificat electrònic o usuari CL@VE, heu de seleccionar l'opció de baix, us identificau i rebreu una notificació al correu electrònic quan estigui generat el volant o el certificat d'empadronament i el podreu descarregar. Aquest tràmit no és immediat, haureu d'esperar que els serveis de l'Ajuntament tramitin la sol·licitud.

  • Si no podeu identificar-vos a la Seu Electrònica, heu d'anar a l'Ajuntament per obtenir el volant o certificat de forma presencial.