Welkom bij

Arlekino@MA'GO!

Welkom bij Arlekino@MA-GO!

Arlekino@MA-GO! is een unieke samenwerking tussen Arlekino vzw en de Muzische Academie van het Gemeenschapsonderwijs!. Wij vormen samen één van de grootste dansscholen van Vlaanderen en de grootste dansafdeling binnen het Deeltijds Kunstonderwijs met afdelingen in Hove & Antwerpen.

Ons doel is kwalitatieve danslessen, creativiteit & dansplezier voor iedereen...

Wij bieden danslessen vanaf 3 jaar tot volwassenen. Je kan bij ons dansen in kleine groepen, aan betaalbare prijzen. Door onze samenwerking kunnen wij een brede waaier aan verschillende dansstijlen aanbieden klassieke dans, hedendaagse dans, jazz, urban, hip hop, breakdance... Iedereen is bij ons welkom.

  • dansers die willen kennismaken met dans volgen bij ons 1 tot 2 uur danslab per week.
  • dansers die meer enthousiasme voelen voor dans kunnen terecht in onze vooropleiding waar ze 3 tot 4,5u dansen per week of volgen een extra les in onze Jazz+ of UrbanC+ groepen
  • dansers die heel veel talent en passie voor dans hebben kunnen zich bij ons ook voorbereiden op een professionele opleiding in onze doorstroom afdeling en volgen 6-10u per week dans

De kracht van onze dansopleiding zit in ons enthousiast en gedreven docententeam...

Arlekino@MA'GO! zet in op een sterk en divers team dansdocenten. Onze dansers worden opgeleid door een gedreven docenten die ze begeleiden in hun artistieke zoektocht en ontdekkingsreis in de wereld van lichaam, beweging, muziek en artistieke ontwikkeling. Ons team is ondertussen uitgegroeid tot een groep van meer dan 25 professionele dansdocenten met diverse opleidingen, kwaliteiten en interesses. Ze proberen iedereen zoveel mogelijk te begeleiden vanuit de persoonlijke leervraag van de dansers.

Met het nieuwe Raamleerplan en Kunstig Competent op zoek naar het unieke ik...

Om dit te bereiken zetten we volop in op het nieuwe ontwikkelingsgericht Raamleerplan dat voortkomt uit het evaluatiesysteem Kunstig Competent. Vertrekkende van de rollen de kunstenaar, de onderzoeker, de vakman, de samenspeler en de performer proberen we dansers te begeleiden in hun zoektocht naar hun unieke ik. We bieden dansers een brede vorming en zetten in op creativiteit, kwaliteit en dansplezier voor iedereen.

KALENDER