Wie zijn we?

Leersteuncentrum Expant is een multidisciplinair team van onderwijskundig personeel, ergotherapeuten, logopedisten, kinesisten, psychologen,…

ExpAnt24 is het resultaat van een samenwerking tussen vijf scholen buitengewoon onderwijs in Antwerpen: BuBaO Het SasBuSO De TjalkSint-Jozef OV4Buso De Ark en BuSo Katrinahof.

Tel daarbij een goede samenwerking met MFC Heder (voorheen DVC Sint-Jozef) en stel vast dat wij alle expertise in huis hebben om leerlingen in het gewone onderwijs te ondersteunen.

Ons werkingsgebied is de ruime regio Antwerpen en een stukje Oost-Vlaanderen.

Wij zijn een kleinschalig expertisenetwerk, spelen kort op de bal en gaan flexibel om met zorgvragen. Wij hechten veel belang aan het verdiepen en verspreiden van onze expertise. Onze werking gaat verder dan de ondersteuning van individuele leerlingen, leerkrachten of schoolteams. We bieden ook vormingen aan en beschikken over een eigen uitleensysteem met aangepaste materialen, hulpmiddelen en boeken.

Onze ondersteuners vormen samen een team dat in alle vertrouwen expertise en ervaringen delen. Zo kijken we samen elke dag een beetje verder.INFO@LSCEXPANT.BE 

Lange Leemstraat 372, 2018  ANTWERPEN 

©2023 EXPANT24 | PRIVACYBELEID | DESIGNED BY STUDIO MARIA & LITTLEBIGTHINGS