Eymardschool

Welkom bij de Eymardschool

Welkom op de Eymardschool.

 

Met een symbolische handdruk heten we ieder kind welkom op onze school binnen het type basisaanbod of type 9 (autisme spectrum syndroom)

Wij zijn een warme, katholieke school waar de deur openstaat voor iedereen en waar elk kind gedragen wordt door de handen van een enthousiast leerkrachtenteam.

 

Wil je onze school beter leren kennen? Bekijk dan zeker onderstaande filmpjes. Voor vragen en inschrijvingen neemt u best telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Wij willen u alvast bedanken voor het vertrouwen dat u stelt in onze school. We maken er samen een mooie, boeiende en uitdagende tijd van.


Klik op foto voor het filmpje van type basisaanbod

Klik op de foto voor het filmpje van type 9

Inschrijvingen schooljaar 2023 - 2024

Vanaf 1 maart 2023 om 9u zullen de aanmeldingen voor onze school op de website opengesteld worden.

Wij werken niet met een officiële aanmeldingslijst, maar wij werken de binnengekomen aanmeldingen chronologisch af. Dit wil dus zeggen dat uw kind nog NIET officieel ingeschreven is na een aanmelding op onze website (aanmelding = een Google formulier invullen via een link op onze website) . Ouders die eerst aangemeld hebben, zullen als eerst opgebeld worden om hun kind officieel te komen inschrijven. Andere ouders die geen plaats meer hebben, zullen ook opgebeld worden om dit te melden en mogen dan een blad van niet-gerealisserde leerling op school komen afhalen om zich in een andere school voor BO opnieuw te kunnen inschrijven.

Voor de aanmelding hebben we volgende dingen nodig:


UPDATE 28 APRIL 2023

Onze school kan volgende plaatsen voor het schooljaar 2023 - 2024 openstellen:


Alvast bedankt voor uw begrip

Jaarthema op de school

Dit schooljaar vliegen we er letterlijk weer in met ons jaarthema “Allemaal Geluksvogels!” Dit jaarthema is gebaseerd op het boek Geluk voor kinderen van Leo Bormans. 


Over het boek: 

“Geluksexpert Leo Bormans, auteur van het succesvolle The World Book of Happiness, schreef voorleesverhalen voor kinderen over de tien sleutels van geluk. Geluk voor kinderen is een speelse zoektocht naar oprecht geluk en een warm nest. Het boek is gebaseerd op de voornaamste wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie. Het geeft ouders, grootouders, opvoeders en leraren de kans om op een aangename manier universele waarden door te geven die de basis vormen voor een gelukkig leven.”


Gedurende het schooljaar zal er om de twee maanden een andere ‘Geluksvogel’ met zijn of haar eigen verhaal aan bod komen. In elk verhaal komt er een sleutel van geluk aan bod. In de klassen kan er dan verder gewerkt worden rond het verhaal. Door te praten over de verhalen, te knutselen, samen te lezen… komt ons jaarthema helemaal tot leven.