Eymardschool

Welkom bij de Eymardschool

Welkom op de Eymardschool.

 

Met een symbolische handdruk heten we ieder kind welkom op onze school binnen het type basisaanbod of type 9 (autisme spectrum syndroom)

Wij zijn een warme, katholieke school waar de deur openstaat voor iedereen en waar elk kind gedragen wordt door de handen van een enthousiast leerkrachtenteam.

 

Wil je onze school beter leren kennen? Bekijk dan zeker onderstaande filmpjes. Voor vragen en inschrijvingen neemt u best telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Wij willen u alvast bedanken voor het vertrouwen dat u stelt in onze school. We maken er samen een mooie, boeiende en uitdagende tijd van.


Klik op foto voor het filmpje van type basisaanbod

Klik op de foto voor het filmpje van type 9

Schooljaar 2023 - 2024

Enkele belangrijke data eerste trimester:


Jaarthema op de school

We werken dit schooljaar met het jaarthema ‘Superkrachten voor je hoofd’.

We baseren ons daarbij op het boek van Wouter de Jong en Dylan Haegens helpt ons hierbij. Het boek leert kinderen hoe ze baas kunnen worden in hun hoofd. Superkrachten voor je hoofd is een echt doeboek om te ontdekken hoe je koning in je hoofd wordt. We zullen werken rond 15 skills waar de kinderen gelukkig van worden. Na elke vakantie komt een nieuwe vaardigheid aan bod. In september zijn we gestart met FANTASIE. Na de herfstvakantie gaan we werken rond AANDACHT.

We leren ook een liedje / dansje aan dat bij het boek hoort. Jullie kunnen dit thuis ook eens opzoeken op de website : www.mindgymvoorkids.nl.

Hieronder alvast een voorsmaakje van het liedje :

“Wat zou het fijn zijn om een superheld te bellen, die je kan helpen als het niet zo lekker gaat. Die je weer blij kan maken of gerust kan stellen. Die je gepieker en je angst tot pudding slaat.”