Welkom

Hallo iedereen!

Tof dat jij de website van onze school bezoekt.

We stellen graag onze schoolwerking aan jullie voor. Ook het schoolteam kan je terugvinden.

Benieuwd wat voor leuke avonturen onze kinderen beleven? In de rubriek foto's kan je zeker en vast de sfeer opsnuiven.

Wil je ons nog wat beter leren kennen? Neem dan zeker contact met ons op!

Matilda LEEST GELUKSvogels!

"Maak je geen zorgen over de stukjes die je niet kunt begrijpen. Leun achterover en laat de woorden om je heen spoelen, zoals muziek."


Het jaarthema ' Matilda leest geluksvogels' is dit schooljaar de rode draad in onze schoolwerking.

We verwelkomen Matilda op onze school. Haar (lees)avonturen volgen we elke maand tijdens het startmoment. We nemen dan ook één van de geluksvogels mee op onze reis. We dromen zo dat onze leerlingen streven naar GELUKkig zijn. Want iemand die zich gelukkig voelt; kan een ander blij maken, staat open voor nieuwe uitdagingen, heeft zin in allerlei dingen, is nieuwsgierig, ..... We hopen ook dat Matilda gelukkig zal zijn op onze school. Ze zal alvast het voortouw nemen om LEZEN in de kijker te zetten.

Maandopening: september

Matilda leest enorm graag. Ze gaat regelmatig naar de bibliotheek om boeken uit te lenen. Voor ze begint te lezen, maakt ze voor zichzelf een kopje warme chocomelk. Met haar boeken en chocomelk kruipt ze dan onder een dekentje om te genieten van haar boeken.

Yes, iedereen die online shopt kan ons steunen! Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat?

Maak kennis met Trooper. Een website die ervoor zorgt dat je onze ouderraad kan steunen door één extra klik wanneer je online shopt. En jouw aankopen kosten je geen eurocent meer.