een product van Leône Hamaker

Vind je het leuk om je kind te helpen bij het leren zwemmen? Simpelweg door samen naar het zwembad of een meertje te gaan of een badje in de tuin te zetten en leuke dingen met elkaar te doen? Ga dan aan de slag met deze handleiding van watervast materiaal. Lekker meenemen naar het water. Spelsuggesties, opbouw van makkelijk naar moeilijk: alles staat in deze compacte handleiding. Wil je meer: schaf er dan een set mini zwemstuurkaartjes "Op weg naar A" bij aan. Je kind kan dan kiezen wat jullie samen gaan oefenen. Als je je kind betrekt bij het leren zwemmen, dan gaat hij nog meer z'n best doen en leert sneller zwemmen. Doe het en maak samen plezier in en met water!

Aquarunner

Zwemchallenge

Survival Heerenduinen.mov

Survival avontuur

Wij gebruiken ze bij de ZwemChallenge van de NRZ
Zwembad de Welle | Drachten

“Ogen open op de zwemstuurkaarten werkt heel goed bij de onder water onderdelen voor de kinderen die bang zijn, maar ook voor niet bange kinderen. Het kindje heeft op het plaatje de ogen open, dus ik kan ze ook open doen. Het werkt echt!”

Ans Swier | Zwembad de Zeehoek

"Afgelopen maandag was ik bij uw sessie over de zwemstuurkaarten. Ik ben erg blij met uw komst. Zwemstuurkaarten zijn een heel goed hulpmiddel zijn om kinderen te leren zwemmen" -

Jolanda Aalbers | Zwembad Zuiderpark Den Haag