een product van Leône Hamaker

Vind je het leuk je kind te helpen bij het leren zwemmen? Ga samen naar het zwembad, meertje of zet een badje in de tuin. Doe leuke dingen met water. Ga aan de slag met deze handleiding van watervast materiaal. Spelsuggesties, opbouw van makkelijk naar moeilijk: alles staat in deze handleiding! Wil je meer? Schaf dan een set mini zwemstuurkaartjes "Op weg naar A" aan. Kies samen met je kind wat jullie gaan oefenen. Het is simpel. Betrek je kind bij het leren zwemmen, maak samen plezier & je kind leert sneller zwemmen.

Voorpagina handleiding voor ouders "Zelf aan de slag met zwemles'.

Mini Zwemstuurkaarten

Op weg naar A 55 stuks €38,95

A, B en C 66 stuks €44,95

Zwemvaardigheid 34 stuks €25,95

Junior Redder 41 stuks €29,95

Mini zwemstuurkaarten in dobbelstenenen Zwemschool Alles is Anders
https://www.zwemschoolallesisanders.nl/

Zwemschool Atlantic Eva van Herwijnen

Er worden 5 of 6 zwemstuurkaarten neergezet met de vraagteken zwemstuurkaart. De kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen oefenen zijn daar vrij in” Dat vinden ze geweldig en ze gaan snel oefenen - Gose Eduard van der Weerdt | Teamleider Sportfondsenbad | Zwemschool Puur Zwemmen | Amsterdam

Ik heb met veel plezier gewerkt met de zwemstuurkaarten, omdat ik de kinderen daar vrij zelfstandig mee kon laten werken. Het realiseerde meer herhalingen waardoor ze sneller automatiseerden, wat vervolgens opleverde dat de leerlingen die ergens moeite mee hadden extra aandacht van mij konden krijgen.
Thomas van Nistelrooij, vakdocent bewegingsonderwijs basisschool | lesgever van zwemvereniging Arathusa

Wij gebruiken ze bij de ZwemChallenge van de NRZ
Zwembad de Welle | Drachten

“Ogen open op de zwemstuurkaarten werkt heel goed bij de onder water onderdelen voor de kinderen die bang zijn, maar ook voor niet bange kinderen. Het kindje heeft op het plaatje de ogen open, dus ik kan ze ook open doen. Het werkt echt!”
Ans Swier | Zwembad de Zeehoek Wervershoof