een product van Leône Hamaker

Vind je het leuk om je kind te helpen bij het leren zwemmen? Ga dan samen naar zwembad of meertje of zet een badje in de tuin zetten. Doe leuke dingen met elkaar. Ga aan de slag met deze handleiding van watervast materiaal. Lekker meenemen naar het water. Spelsuggesties, opbouw van makkelijk naar moeilijk: alles staat in deze handleiding. Wil je meer? Schaf dan een set mini zwemstuurkaartjes "Op weg naar A" aan. Kies met je kind wat jullie samen gaan oefenen. Als je je kind betrekt bij het leren zwemmen, gaat hij nog meer z'n best doen en leert sneller zwemmen. Doe het en maak samen plezier bij het leren zwemmen!

Mini zwemstuurkaarten in dobbelstenenen
https://zwemschoolallesisanders.nl/home

Zwemschool Atlantic Eva van Herwijnen


Wij gebruiken ze bij de ZwemChallenge van de NRZ
Zwembad de Welle | Drachten

“Ogen open op de zwemstuurkaarten werkt heel goed bij de onder water onderdelen voor de kinderen die bang zijn, maar ook voor niet bange kinderen. Het kindje heeft op het plaatje de ogen open, dus ik kan ze ook open doen. Het werkt echt!”
Ans Swier | Zwembad de Zeehoek

“In Zwembad Afrikaanderplein in Rotterdam ervaart men dat je met zwemstuurkaarten meer aandacht kunt geven aan die kinderen die dit nodig hebben zonder dat dit nadelig werkt voor de rest van de groep. . Zelfstandig gaan de kinderen hier dan mee aan de slag. Kinderen die extra aandacht nodig hebben, worden even apart genomen.
Miralem Music |
Manager Zwembad Afrikaanderplein| Rotterdam