Dragens Hule

Et levende rollespill satt i Forgotten Realms

- Velkommen, slitne vandringsmann. Stig på, stig på! La meg ta den våte kappen din og henge den til tørk borte ved peisen. Kom inn og sett deg ned for å hvile dine ømme føtter. La meg hente deg en flaske med kald skummende øl og en tallerken med vår berømte kjøttgryte. Sett deg ned og lytt til bardenes sang og ta del i samtalen rundt bordet. Kanskje du ønsker å vinne klingende mynt, og hva høres da vel bedre ut enn å prøve lykken over et slag med Three Dragon Ante? Her er noe for en hver smak, og hver kveld byr på nye og uante opplevelser. Her har mang et eventyr hatt sitt utspring og noe sier meg at denne kvelden intet blir et unntak.

Velkommen til vertshuset "Dragens Hule"


Velkommen til hjemmesiden til laiven "Dragens Hule". Dette levende rollespillet er satt i Forgotten Realms, som er en verden mange kjenner fra rollespillet Dungeons & Dragons. Settingen ble skapt av Ed Greenwood i 1967, og har siden den gang vært en del av utallige bøker og spill. Det spiller ingen rolle om du er ny til settingen eller en garvet veteran, her er nemlig alle like velkomne! Til tross for at settingen har en overhvelmende kanon, vil vårt rollespill dreie seg om våre premisser og roller, så la deg berolige med at dette vil være trygg grunn for alle som er med.


Alle laivens spillere vil få en rolle som tar utgangspunkt i en av de klassiske Dungeons & Dragons klassene. I tillegg til dette har man også et yrke, og som oftest tilhørighet til en eller flere grupper og fraksjoner. Vi fokuserer på at alle roller skal ha engasjerende og utfordrende plott og mål.