Raunioleiri

Raunioleiri Lapualla 10. -13.5.2018


Leirillä on torstaina ja lauantaina kouluttajana Anu Kippola. Perjantaina ja sunnuntaina Marisa Köngäs.

Leirin aikana majoittaudumme Rasti Simpsiön leirikeskuksen mökillä kahden hengen huoneissa. http://www.virkia.org/content/rasti-simpsio

Leiri alkaa torstainan10.5 klo 12 kokoontumisella raunioradalla Karhunmäentie 643, 62100 LAPUA .

  • Torstaina yksi treeni jonka jälkeen majoittautuminen.
  • Perjantaina 11.5 ja lauantaina 12.5 kaksi treeniä, sunnuntaina 13.5 yksi treeni.
  • Raunioradalla on käytössä parakki jossa wc sekä keittiö.

Leirin hinta 110 €/ Lagottoklubin jäsen, sisältää majoittumisen omillla petivaatteilla, radan vuokran sekä kouluttajan. Ilman majoitusta leirin hinta on 40€/ Lagottoklubin jäsen. Ruokailut ei kuulu hintaan.

Ilmoittautuminen viimmeistään 26.4.2018 klo 9.00 alla olevalla lomakkeella. Paikkoja rajoitetusti -maksimi osallistuja määrä 10 henkeä.

Kouluttajat esittäytyy:

Hei,

olen kohta nelikymppinen koiraharrastaja Mustasaaresta. Ensimmäisen oman koirani sain vuonna 2001. Olen harrastanut koirieni kanssa pelastuskoiratoimintaa sekä jälkeä, hakua ja raunioita, agilitya, tokoa ja mejää. Minulla on ollut 2 hälykoiraa ja toimin myös SPKL RJ:nä ja ole suorittanut Pelastusopiston PETO- kouluttajakoulutuksen. Koirahistoriasta löytyy mudi, länsigöötanmaanpystykorva, labradori ja nykyinen harrastuskaveri kultainennoutaja. Rauniotyöskentely on aina ollut yksi suosikkilajeistani. Kiitos kutsusta tulla kouluttamaan raunioleirillenne!

T:Anu Kippola


Hei,

Olen harrastanut pelastukoiratoimintaa jo 12 vuotta lajeina raunio, jälki, haku ja tunnistusjälki. Pelastuskoirakouluttajana olen toiminut jo kahdeksan vuotta ja toimin aktiivisesti sekä palveluskoiralliiton että pelastuskoiraliiton alaisissa ryhmissä. Kotonani asuu tällä hetkellä neljä lagottoa.

Nähdään Lapualla!

Marisa