Lapinleiri 23.7-26.7.2018

Kuuletko pohjoisen kutsun? Haluaisitko nauttia kesän valosta mahtavissa maisemissa lagottosi kanssa ja viettää aikaa huippuhyvässä lagottoseurassa?

Pohjois-Lapin Lagotot järjestävät leirimuotoisen lagottoviikon 23.7- 26.7.2018 Saariselällä (majoitukset varattu sunnuntaista 22.7-perjantai 27.7 asti). Leirille ovat tervetulleita kaikki Suomen Lagottoklubin jäsenet ikään, kokoon ja kotipaikkaan katsomatta.

Leiriohjelmassa on mahdollisuus harjoitella noseworkia, agilityä, tokoa ja tottista, hakua ja jälkeä oman mielenkiinnon mukaan. Samoin on mahdollista osallistua päivävaellukselle tai patikointiretkille.

Ohjelma tarkentuu osallistujien toiveiden mukaan. Kaikkia lajeja voi myös kokeilla, vaikka ei olisi lajia harrastanut koskaan aikaisemmin. Lajitreenit järjestetään yhteistyössä paikallisten koiraharrastajien kanssa paikallisen koirakerhon kentällä ja lähi maastoissa. Patikkaretkille ja vaelluksille meillä on käytössä paikallinen eräopas.

Majoitus on Santa’s Tunturihotellissa, josta meille on varattu viiden makuuhuoneen huoneistoja. Huoneistojen varustuksesta löytyy mm. sauna, poreallas, varusteltu keittiö, oleskelu-/takkatila. Jokaisessa makuuhuoneessa on oma WC. Yhden hengen huone huoneistosta maksaa 40€/yö (yöpyminen sunnuntaista perjantaihin 200,­-) ja kahden hengen huoneissa 30€/yö/hlö (yöpyminen sunnuntaista perjantaihin 150,-/hlö) Hinnat sisältävät aamupalan ja koirat ovat tervetulleita hotelliin ilman lisäkuluja.

Suomen Lagottoklubin jäsenille ei ole erillistä leirimaksua majoituskulujen lisäksi. Jokainen vastaa itse omista ateriakuluistaan (hotelliaamiainen sisältyy hintaan ja huoneistossa on keittiö käytettävissä).

Hotellivarausten vuoksi viimeinen ilmoittautumispäivä leirille on 1.5.2018. Ilmoittautumiset ovat sitovia, eli maksuja ei palauteta, vaikka osallistuja joutuisi perumaan osallistumisensa. Ilmoittautumislomake tässä alla. Paikkoja on rajoitetusti.

Lisäinfoa voi tiedustella Pohjois-Lapin Lagotoilta sähköpostitse:

pohjoisenlagotot@gmail.com

tai soittamalla:

Terhi Pekkala 040 1656411 tai Marisa Köngäs 0405402825