Tervetuloa teatteriin!

Lauluja rakkauden kaupungista

Lauluja rakkauden kaupungista -näytelmän käsikirjoitus on koostettu työryhmän jäsenten omakohtaisten elämänkokemusten pohjalta. Lavalla kohtaukset nivoutuvat yhteen seitsemän näyttelijän voimin työryhmän säveltämien ja sanoittamien kappaleiden kanssa vaikuttavaksi musiikkiteatteriesitykseksi.

Näytelmä tuo esille sateenkaariväen elämänmakuiset ilot, surut, pelot ja toiveet monine vivahteineen. Lauluja rakkauden kaupungista on näytelmä moninaisesta ja hyväksyvästä yhteisöstä, jossa luodaan uskoa parempaan tulevaan.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Janne Puustinen

Näyttelijät: Nando de Bruijn, Petteri Liedes, Carl Lindgren, Artturi Nokelainen, Timja Shemeikka, Veli Toppinen ja Jani Verho

Biisien sävellys ja sanoitus: Nando de Bruijn, Ari Leskelä ja Pekka Saukkonen

Musiikin ohjaus: Ari Leskelä

Bändi: Ari Leskelä, Esa Lindroos ja Kari Hiltunen

Tuotanto: Helsingin Gay-teatteriyhdistys HGT ry

 

Liput

Tiketistä ja esityspäivänä ovelta ennen esitystä

Lippujen hinnat

Lipunhintaan lisätään Tiketin toimitusmaksu asiakkaan valitseman toimitustavan mukaan. Lisäksi eteispalvelumaksu 3,50 € maksetaan paikan päällä.

Esityksen kesto n. 1 h 45 min (sis. väliajan). Ovet avautuvat tuntia ennen esitystä klo 19.00.

 

Esitykset

 

Esityspaikka

Gay Nightclub Hercules, Keskuskatu 8 B (3. krs), 00100 Helsinki

Apua!

Auta Helsingin Gayteatteria toteuttamaan uusi näytelmä ja tue sateenkaarevan teatterin toiminta myös tulevaisuudessa! 🏳️‍🌈

Lahjoita haluamasi summa Helsingin Gayteatteri HGT ry:lle. Tilinumero on FI9347300010005402 (POPFFI22), käytä mielellään viitenumeroa 101268.

Virtuaaliviivakoodi: 493473000100054020000000000000000000000000101268230801

Pienkeräysluvan keräysnumero RA/2023/840
Voimassaoloaika 1.8.–31.10.2023
Luvan myöntäjä: Helsingin poliisilaitos

Lauluja rakkauden kaupungista käsikirjoitus on koostettu työryhmän jäsenten omakohtaisten elämänkokemusten pohjalta. Näytelmä käsittelee laajasti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksia nyky-Suomessa. Näytelmässä useat eri henkilöt kertovat samaistuttavasti, millaista on arki sateenkaari-ihmisenä. Näytelmä koostuu moninaisista kohtauksista, jotka nivoutuvat yhteen työryhmän säveltämien ja sanoittamien kappaleiden kanssa vaikuttavaksi musiikkiteatteriesitykseksi. Vaikka Lauluja rakkauden kaupungista käsittelee osin vaikeita ja kipeitäkin kokemuksia, on näytelmä kokonaisuudessaan voimaannuttava ja toivoa antava.

Yhdistys on kärsinyt Korona­pandemian aiheuttamista kokoontumisrajoituksista ja kulttuuritapahtumien esityskielloista. Tämä on aiheuttanut yhdistyksen taloudelliseen tilanteeseen haittaa, jota pienkeräyksellä pyritään paikkaamaan. Helsingin Gayteatteri HGT ry - Helsingfors Gayteater HGT rf on helsinkiläinen harrastajateatteri, jonka näyttelijät ovat vapaaehtoisia yksityishenkilöitä. HGT:n tarkoituksena on tukea seksuaali­ ja sukupuolivähemmistöjen teatteritoimintaa, edistää yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa teatteritaiteen keinoin ja kehittää teatteritoimintaa sekä toimia paikkakunnan ja lähiympäristön teatteritarpeen tyydyttämiseksi.

Kiitos tuestasi ja lahjoituksestasi! 

Harrastajateatteria

Helsingin Gayteatteri HGT ry – Helsingfors Gayteater HGT rf on perustettu syksyllä 2007. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea seksuaalivähemmistöjen teatteritoimintaa ja edistää yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa teatteritaiteen keinoin. Yhdistys tekee tunnetuksi homotaiteilijoiden tuotantoa. HGT:llä ei ole pysyvää teatteritilaa, vaan esityspaikka valitaan projektikohtaisesti. HGT valmistaa 2–3 ensi-iltaa vuodessa. Vakituista henkilökuntaa yhdistyksellä ei ole. Jäseniä yli 10-vuotiaalla teatterilla on noin kolmekymmentä. Helsingin Gayteatteri on harrastajapohjainen teatteri, joka on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä suomalaisen homoyhteisön identiteettiä rakentavana tekijänä.

Helsingin Gayteatteri HGT ry on Suomen Harrastajateatteriliitto ry:n jäsen.

Helsingin Gayteatteri HGT ry

info@hgt.fi

www.hgt.fi

Helsingfors Gayteater HGT rf